FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Ματς «φωτιά» με Μύκονο αλλά και πίστη για νίκη

Ημερομηνία: 08-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Σάββατο στις 10.30 το πρωί στο «Γρ. Καλάκος»

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο ΠΑΟ Βάρδας δίνει αύριο, Σάββατο, στις 10.30 το πρωί, στο «Γρ. Καλάκος», το κρισιμότερο μέχρι τώρα ματς του πρωταθλήματος. Αντιμετωπίζει την Μύκονο για την 26η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, με την οποία Μύκονο ισοβαθμεί στα όρια της επικίνδυνης ζώνης, και θέλει μόνο τη νίκη για να την αφήσει πίσω της και να συνεχίσει να ελπίζει σε παραμονή.

Η Μύκονος είναι μια καλή ομάδα με αρκετούς έμπειρους για την κατηγορία παίκτες, που ξεκίνησε με στόχο να πρωταγωνιστήσει στον όμιλο, ωστόσο έμεινε πίσω από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά και παλεύει πλέον και αυτή για την παραμονή στη Γ΄ Εθνική.

Ο ΠΑΟΒ του Γιώργου Λαμπρόπουλου είναι σε φόρμα κι έχει αποδείξει το τελευταίο δίμηνο πως είναι ικανός να κερδίσει οποιονδήποτε, όσο δυνατός κι αν είναι, πολύ περισσότερο στο «Γρ. Καλάκος». Εκεί πήρε ισοπαλία με την πρωτοπόρο Κόρινθο, νίκησε την ισχυρή Ρόδο και τον Παναιγιάλειο, ενώ έχει νικήσει και τον δεύτερο πλέον Παναργειακό στο Άργος.

Έτσι, το Σάββατο μπορεί να κερδίσει την Μύκονο και να κάνει άλλο ένα σημαντικό βήμα προς τον στόχο της παραμονής.  Είναι άλλωστε σε καλή κατάσταση με 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες μετά την διακοπή των εορτών και με την συμπαράσταση των φιλάθλων του μπορεί να πάρει ακόμα μια πολύτιμη νίκη.

Για το σαββατιάτικο ματς υπάρχει μία αλλά σημαντική απουσία, αυτή του Παναγιώτη Νιφορόπουλου, που έχει συμπληρώσει κάρτες. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Κώστας Γεωργακόπουλος από τιμωρία. Άλλες απουσίες δεν υπάρχουν και όλοι δηλώνουν έτοιμοι για μια νέα μεγάλη νίκη.

Σφυρίζει ο Πράνταλος

Ο Γιάννης Πράνταλος από την Αχαΐα θα σφυρίξει το σαββατιάτικο παιχνίδι στο «Γρ. Καλάκος». Βοηθοί του θα είναι ο Κολιπέτρος από την Μακεδονία και ο Γαλάνης από την Αχαΐα.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 26ης αγωνιστικής:

Σάββατο 9/3

10.30π.μ.: ΠΑΟ Βάρδας-Μύκονος: Πράνταλος (Αχαΐας)

Κυριακή 10/3

3μ.μ.: Ρόδος-Πανελευσινιακός: Τριγάζης (Ανατολικής Αττικής)
3μ.μ.: Ελλάς Σύρου-Κόρινθος: Αναστασόπουλος (Χαλκιδικής)
3μ.μ.: Α.Ο. Πυλίου Κω-Α.Ε.Ρ. Αφάντου: Τουλούμης (Εύβοιας)

3μ.μ.: Ερμιονίδα-Ιάλυσος: Αλαφογιάννης (Βοιωτίας)

3μ.μ.: Παναργειακός-Θύελλα Ραφήνας: Χρονάς (Αχαΐας)
3μ.μ.: Βύζας Μεγάρων- Εράνη Φιλιατρών: Θώμογλου (Αθηνών)
3μ.μ.: Παναιγιάλειος-Αστέρας Βάρης: Ζαφείρης (Ηρακλείου)
3μ.μ.: Μαρκό-Α.Ε. Μεσολογγίου: Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου)


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος