FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Κόντρα στην επίδοξη πρωταθλήτρια Ρόδο την Κυριακή-Απών ο Γεωργακόπουλος

Ημερομηνία: 29-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στις 3μ.μ. στο «Γρ. Καλάκος» το μεγάλο παιχνίδι

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και στον 3ο όμιλο απομένουν δέκα αγωνιστικές. Την προσεχή Κυριακή θα διεξαχθεί η 25η αγωνιστική και ο ΠΑΟ Βάρδας δίνει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια εκ των τριών πιο ισχυρών ομάδων του ομίλου. Υποδέχεται στις 3μ.μ. στο «Γρ. Καλάκος» την Ρόδο, που βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, σε ισοβαθμία με τον Παναργειακό, τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Κόρινθο.

Ο ΠΑΟΒ ισοβαθμεί στην 9η θέση με Ιάλυσο και Αφάντου στα όρια της ζώνης του υποβιβασμού και πλέον κάθε βαθμός είναι πολύτιμος στη μάχη της παραμονής. Η ηλειακή ομάδα είναι δυνατή στην έδρα της, εκεί όπου έχει κερδίσει τον Παναιγιάλειο κι έχει φέρει ισοπαλία με την πρωτοπόρο Κόρινθο και θα παλέψει να αποσπάσει βαθμολογικό όφελος και κόντρα στην Ρόδο, ώστε να κρατηθεί πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Με την βοήθεια των φιλάθλων της, που έχουν επιστρέψει μαζικά στο γήπεδο στα τελευταία ματς, η «Μπάρτσα» μπορεί να βάλει δύσκολα στους Ροδίτες και να αποκομίσει βαθμό ή βαθμούς στη μάχη της παραμονής.

Μοναδική απουσία θα είναι αυτή του 25χρονου δυναμικού μεσοαμυντικού, Κώστα Γεωργακόπουλου (φωτό), που συμπλήρωσε κάρτες στο ματς της Κω. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή Γιώργου Λαμπρόπουλου και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος