FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Κέρδισε… αυτοπεποίθηση

Ημερομηνία: 30-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”74434″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο ΠΑΟ Βάρδας έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 24′ (αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μικελάτος) κόντρα στον Παλληνιακό αλλά φρόντισε να μην φαίνεται το αριθμητικό του μειονέκτημα και παρότι απέσπασε την ισοπαλία, θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει και τη νίκη με τις πολλές φάσεις για γκολ που δημιούργησε. Είχε μάλιστα και δοκάρι με τον Αγουρίδη στο 36΄, όπως δοκάρι είχε και ο Παλληνιακός στο 75΄.  Ο ΠΑΟΒ λοιπόν, δείχνει μια ομάδα που έχει τη νοοτροπία του νικητή και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο Μίκι Τσίρκοβιτς, που ξέρει να διαχειρίζεται το συναισθηματικό κόσμο των ποδοσφαιριστών. Μπορεί ο Μίκι να είναι αυστηρός με τους παίκτες και να μη σηκώνει μύγα στο σπαθί του σε θέματα αγωνιστικής πειθαρχίας, αλλά ταυτόχρονα ξέρει να παίρνει από τους ποδοσφαιριστές το 100% και να τους φτιάχνει ψυχολογικά πριν από κάθε ματς αλλά και μετά, με τις δηλώσεις που κάνει. Αυτό φάνηκε και κόντρα στον Παλληνιακό, αφότου ο ΠΑΟΒ έμεινε νωρίς με δέκα παίκτες. Οι πράσινοι έπαιξαν σαν να ήταν 11 εναντίον 11, έτρεξαν πολύ, κάλυψαν το κενό του Μικελάτου και έψαξαν το γκολ της νίκης. Αυτό δεν ήρθε στις πολλές φάσεις που έκαναν, η ομάδα μπορεί να πήρε μόλις ένα βαθμό αλλά κέρδισε περισσότερους πόντους αυτοπεποίθησης ενόψει της συνέχειας.

 

ΠΑΟΒ: Λαδάς, Λιόσης, Αγουρίδης, Δ. Νικολόπουλος (44′ λ.τρ. Ξύδης-84′ Ντάζος), Πέκεζ (36′ Γούρμος), Π. Πολίτης, Γ. Πολίτης, Ντόμας (57′ Θ. Νικολόπουλος), Μπούνας, Μικελάτος, Ζέλιος.

Παλληνιακός: Τσάκαλος, Δημογιάννης, Αρκούδας, Γκαμάλ, Κολοτούρος, Κούνας (58′ Μερκούρης), Ζέλο (88′ Δημητρίου), Σάμιος, Ματσαδές (83′ Κυριόπουλος), Μπιτίλης, Βλάχος (86′ Κωστόπουλος).

 

*Η Διοίκηση, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ Βάρδας εύχονται στον άτυχο ποδοσφαιριστή της Νίκης Τραγανού Στάθη Κολοτούρο για τον επώδυνο τραυματισμό που είχε, περαστικά με γρήγορη επάνοδο στα γήπεδα.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot