FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Κάλεσμα Καλογερή για Νίκη Βόλου-«Ο κόσμος είναι πάντα ο 12ος παίκτης»

Ημερομηνία: 26-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com


O πρόεδρος του ΠΑΟ Βάρδας, Τάκης Καλογερής, μέσω δήλωσής του, απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους του ΠΑΟΒ αλλά και γενικότερα της ευρύτερης περιοχής, να έρθουν την Τετάρτη στο γήπεδο, στο ματς Κυπέλλου με τη Νίκη Βόλου (ομάδα της Super League 2) και να ενισχύσουν την ομάδα. Πρόκειται άλλωστε για ένα ιστορικό ματς για τον ΠΑΟΒ, που έχει ήδη φτάσει στην 4η Φάση, στις 34 αυτή τη στιγμή καλύτερες ομάδες του Κυπέλλου Ελλάδας και έχει την ευκαιρία να προκριθεί στους 16 (αν περάσει τη Νίκη Βόλου, προκρίνεται άνευ αγώνα στην 6η Φάση)!

Ο Τάκης Καλογερής έγραψε χαρακτηριστικά: «Ως πρόεδρος του ΠΑΟ Βάρδας θα ήθελα να κάνω την εξής δήλωση: έτοιμο για νέες διακρίσεις το «πράσινο τρένο» των «ταύρων». Την Τετάρτη στο «Γρ. Καλάκος» στις 16:00, η «Μπάρτσα» μας, δίνει τον μεγαλύτερο αγώνα στην ιστορία της για την 4η Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Κάνω έκκληση στον κόσμο μας, αλλά και στον φίλαθλο κόσμο του δήμου μας, αλλά και γενικότερα της ευρύτερης περιοχής να έρθουν να απολαύσουν έναν μοναδικό αγώνα. Σας θέλουμε όλους κοντά μας, ο κόσμος είναι πάντα ο 12ος παίκτης για κάθε ομάδα. Σας περιμένουμε όλους και όλες την Τετάρτη, 27 του μηνός, στις 16:00, στο «Γρ. Καλάκος». Πάμε γερά Μπάρτσα μου».

Διαιτητής ο Ανδρικόπουλος

Ο Γιάννης Ανδρικόπουλος από την ΕΠΣ Κυκλάδων, διαιτητής 2ης Κατηγορίας, θα διευθύνει το ματς Κυπέλλου του ΠΑΟ Βάρδας με τη Νίκη Βόλου, την Τετάρτη στις 4μ.μ., στο «Γρ. Καλάκος». Βοηθοί του θα είναι ο Κ. Σούζας (Ανατολικής Αττικής) και Ν. Μανούρας (Δυτικής Αττικής). 4ος διαιτητής ο Ηλίας Κόκκορης από την Αρκαδία, επίσης διαιτητής 2ης Κατηγορίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot