FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Και τώρα το Γύθειο-Πήρε και τον ταλαντούχο Κ. Τσεκούρα

Ημερομηνία: 01-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την Κυριακή στις 5μ.μ. το ματς της 2ης Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Κυπελλούχο Λακωνίας

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

O ΠΑΟ Βάρδας έδωσε το βράδυ της Τετάρτης φιλικό αγώνα με τον Άρη Πατρών στα Προσφυγικά και ήταν το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας. Οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται παιχνίδια στα πόδια τους έχοντας μπροστά τους το Κύπελλο Ελλάδας την προσεχή Κυριακή αλλά και την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής σε 10 μέρες. Έτσι, δόθηκε φιλικό με τον δυνατό Άρη Πατρών, μια πολύ καλή ομάδα της Α΄ Αχαΐας, η οποία έχει στόχο τον τίτλο και την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Οι «ταύροι» παρουσίασαν πολύ καλό πρόσωπο καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και επικράτησαν 2-0 με γκολ των Δουλαβέρη, Τρομπούκη στο β΄ ημίχρονο.

Tην προσεχή Κυριακή, στις 5μ.μ., οι «πράσινοι» δίνουν τον δεύτερο αγώνα τους για το Κύπελλο Ελλάδας (2η Φάση), ξανά εντός έδρας, με αντίπαλο τον Πανγυθεατικό και στόχος είναι η πρόκριση στην 3η Φάση, όπου μπαίνουν και οι ομάδες της Super League 2 και το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίσουν ομάδα της δεύτερης επαγγελματικής κατηγορίας, ξανά στο «Γρ. Καλάκος», γεγονός που δίνει έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές.

Για το ματς με τον Πανγυθεατικό, το τεχνικό τιμ δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του τους δύο ξένους ποδοσφαιριστές, τον Αμερικανό μέσο Τζόνστον και τον Ολλανδό μεσοαμυντικό Χουσεΐν, των οποίων τα δελτία δεν αναμένεται να έχουν εκδοθεί μέχρι την Κυριακή.

Παίρνει τον ταλαντούχο Κ. Τσεκούρα

Στα μεταγραφικά, ο ΠΑΟΒ θα προσθέσει επίσημα στο ρόστερ του τον 17χρονο αριστεροπόδαρο μπακ-χαφ, Κώστα Τσεκούρα, αδερφό του τερματοφύλακα του ΠΑΟΒ, Μάκη Τσεκούρα, με την μορφή δανεισμού από τον Δαβουρλή Κ.’92 της Αχαΐας. Ο νεαρός και συνάμα ταλαντούχος ποδοσφαιριστής έχει υπάρξει μέλος και της Μικτής Αχαΐας. Πριν δύο χρόνια είχε δοκιμαστεί στον Παναθηναϊκό, ενώ ήταν και στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ! Ο Τσεκούρας αγωνίστηκε στο προχθεσινό φιλικό με τον Άρη Πατρών, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία και ο ΠΑΟΒ έχει προχωρήσει τις διαδικασίες απόκτησής του.

Ευχαριστήριο προς τον Άρη Πατρών

Η Διοίκηση του ΠΑΟ Βάρδας μέσω ανακοίνωσής του ευχαριστεί θερμά τον Άρη Πατρών για την άψογη φιλοξενία στο μεταξύ τους φιλικό, την Τετάρτη 30 Αυγούστου, στο γήπεδο των Προσφυγικών. Ο ΠΑΟΒ εύχεται στην ομάδα του Άρη καλή αγωνιστική σεζόν και να επιτύχει τους στόχους που έχει θέσει στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Αχαΐας. 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot