FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη: Συμφώνησε με τον Γάλλο επιθετικό Γουόλτερ Βαζ

Ημερομηνία: 19-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”94977″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο ΠΑΟΒ συμφώνησε με τον 29χρονο Γάλλο επιθετικό Γουόλτερ Βαζ (έχει γεννηθεί στην αφρικανική Γουινέα-Μπισάου), που την προηγούμενη σεζόν έπαιξε στον Αμβρυσσέα Διστόμου.

Ο Βαζ είναι ένας ψηλόσωμος σέντερ φορ (έχει ύψος 1.95μ.), που έχει παίξει στη Ρίβερ Πλέιτ και την Ελ Τάνκε της Ουρουγουάης, σε δύο ομάδες του Χονγκ Κονγκ και στη σουηδική Härnösands πριν καταλήξει πέρυσι τον Οκτώβριο στον Αμβρυσσέα Διστόμου. Ένας παίκτης με πολλές παραστάσεις που αναμένεται να βοηθήσει πολύ και αυτός στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Ο Βαζ αναμένεται αύριο, Τρίτη, στη Βάρδα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Έτσι, ο τεχνικός Ντίνος Σπυρόπουλος, διαθέτει  μια 11άδα έμπειρων παικτών με πολλές παραστάσεις στη Γ΄ Εθνική και μαζί με τους νεαρούς και συνάμα ταλαντούχους παίκτες που διαθέτει ο ΠΑΟΒ (θα αποκτηθούν δύο-τρεις ακόμη), ευελπιστεί να δώσει συνέχεια στη σταθερά καλή πορεία των «πρασίνων» τα τελευταία έξι σερί χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot