FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη: Στήριξη στον Σπυρόπουλο

Ημερομηνία: 30-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”99295″ img_size=”full”][vc_column_text]

Ο Αχαιός προπονητής ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο για την εμφάνιση με τον Παναργειακό

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας Ι.Ε.Κ. Σμαρνάκη «γκέλαρε» με έναν απίθανο τρόπο στο ματς με τον Παναργειακό, δεχόμενος την ισοφάριση παρότι αγωνιζόταν με δύο παίκτες παραπάνω. Η Διοίκηση της ομάδας στηρίζει τον Αχαιό προπονητή Ντίνο Σπυρόπουλο, δεν παύει όμως να χαρακτηρίζει απαράδεκτη την εμφάνιση του β΄ ημιχρόνου, τη στιγμή που η ομάδα αγωνιζόταν με 11 εναντίον 9.  Ο ΠΑΟΒ στα δύο εντός έδρας ματς με Ζάκυνθο και Παναργειακό αντί να πάρει 6 βαθμούς και να είναι τώρα στους 12, άνετος βαθμολογικά και στη 2η θέση της βαθμολογίας πίσω από τη Σπάρτη, πήρε μόλις 2, έχει μείνει στους 8 και βρίσκεται οριακά κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού! Όλοι στην Διοίκηση ευελπιστούν πως το πάθημα με τον Παναργειακό θα γίνει μάθημα, αλλά ταυτόχρονα δεν αναμένεται να  δεχτούν στο μέλλον ανάλογες εμφανίσεις με υποδεέστερους αντιπάλους!

Ντ. Σπυρόπουλος: «Έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας»

Ο Ντίνος Σπυρόπουλος, κατά τη συνέντευξη Τύπου, ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο και τόνισε πως αδικούν τους εαυτούς τους: «Σίγουρα είναι ένα αποτέλεσμα που δεν ευχαριστεί κανέναν από μας. Πολλές φορές εμείς οι προπονητές ζητάμε από τους ποδοσφαιριστές να μπουν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ. Δυστυχώς για μας αυτό φάνηκε αρνητικό στη συνέχεια του παιχνιδιού. Με τις αποβολές στο τέλος του ημιχρόνου, ο αντίπαλος έκανε τον υπέρ πάντων αγώνα για να πάρει ο,τι μπορούσε κι αυτό επέδρασε αρνητικά στη δική μας ομάδα, καθώς αντί να είμαστε πιο πιεστικοί και πιο αποτελεσματικοί, πήγαμε σε πιο ήρεμο παιχνίδι και δώσαμε δικαιώματα στον αντίπαλο να πετύχει ένα γκολ και να ισοφαρίσει. Ζητάμε ένα μεγάλο συγγνώμη από τον κόσμο καθώς πραγματικά μας βοήθησε και τον στεναχωρήσαμε. Η ομάδα πρέπει να συνεχίσει, σίγουρα το αποτέλεσμα είναι αρνητικό για μας μετά το τρίποντο στο Γύθειο την προηγούμενη Κυριακή. Σας μιλάω ειλικρινά, μακάρι ο αντίπαλος να μην είχε δεχτεί κόκκινες κάρτες και να παίζαμε στο β΄ ημίχρονο με ίσο αριθμό παικτών, διότι έτσι θα ήμασταν καλύτεροι. Δυστυχώς επέδρασαν αρνητικά για μας οι αποβολές  και στο τέλος δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για την προσπάθεια, καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα κι εμείς τα κεφάλια κάτω να συνεχίσουμε, γιατί πραγματικά έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας και πρέπει να σηκώσουμε ψηλά την ομάδα, διότι δεν αξίζει να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται».

Επόμενος αντίπαλος για τον ΠΑΟ Βάρδας, η δυνατή ομάδα του Τσιλιβή στη Ζάκυνθο την προσεχή Κυριακή, όπου στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα για να ορθοποδήσει ξανά η ομάδα.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot