FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Ιάλυσος Ρόδου 1-0: «Μπάρτσα» είσαι!

Ημερομηνία: 12-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”75383″ img_size=”full”][vc_column_text]

Με γκολ του Μπούνα στο 65΄ ο ΠΑΟΒ έσπασε το αήττητο του Ιάλυσου

 

Ο ΠΑΟ Βάρδας έσπασε χθες το αήττητο του Ιάλυσου, κερδίζοντάς τον με 1-0 στο σχεδόν κατάμεστο «Γρ. Καλάκος». Μια τεράστια νίκη για τη «Μπάρτσα», που μείωσε στους τέσσερις βαθμούς την απόσταση από την κορυφή και έθεσε τις βάσεις για μια θέση στην προνομιούχο πρώτη δυάδα της βαθμολογίας (ο πρώτος ανεβαίνει απευθείας και ο δεύτερος παίζει στα μπαράζ ανόδου).

Το νικητήριο γκολ για την ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς, πέτυχε ο Μπούνας στο 65΄. Ο Ντόμας έβγαλε μπαλιά στη μεγάλη περιοχή, ο Γούρμος πλάσαρε, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στην επαναφορά ο Μπούνας την έσπρωξε στα δίχτυα. Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα από παράγοντες, ποδοσφαιριστές  και τους  φίλους της ομάδας.

Το παιχνίδι

Το ματς είχε ρυθμό, ήταν δυνατό, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, δείχνοντας πως δίκαια βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Στο 5′ σουτ του Στεφανίδη από διαγώνια θέση μέσα από την περιοχή αποκρούστηκε δύσκολα από τον Λαδά και στο 21′ ο Μπούνας μπήκε από πλάγια, γύρισε τη μπάλα στη μικρή περιοχή αλλά κόπηκε την τελευταία στιγμή σε κόρνερ. Στο 31′, μετά από λάθος, βρέθηκε τετ-α-τετ ο Βελλίνης που προσπάθησε να περάσει τον Λαδά αλλά τελικά ο γκολκίπερ του ΠΑΟΒ επενέβη σωτήρια και κράτησε το 0-0.

Στο β΄ μέρος, η ομάδα του Μίκι Τσίρκοβιτς μπήκε δυνατά για να πάρει το ματς και έφτασε δύο φορές κοντά στο γκολ. Στο 47΄ τη σέντρα-σουτ του Π. Πολίτη απέκρουσε ο Ανδρούτσος και στο 50΄ απευθείας φάουλ του Μικελάτου, απέκρουσε ξανά, δύσκολα, ο τερματοφύλακας του Ιάλυσου. Τελικά, η ηλειακή ομάδα σκόραρε στο 65΄ και παρότι στο 79′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για μαρκάρισμα Λιόσης, κράτησε με νύχια και με δόντια τη μεγάλη νίκη. Καλύτεροι από τον ΠΑΟΒ, όλη η αμυντική γραμμή μαζί φυσικά με τον τερματοφύλακα Λαδά και οι Μπούνας, Ντόμας, Γ. Πολίτης, χωρίς όμως να υστερήσει κανείς.

 

ΠΑΟ Βάρδας: Λαδάς, Λιόσης, Αγουρίδης, Ζέλιος, Πέκεζ (60′ Γούρμος), Π. Πολίτης, Γ. Πολίτης, Ντόμας, Μικελάτος (85΄ Ξύδης), Θ. Νικολόπουλος (80΄ Ντάζος), Μπούνας.

Ιάλυσος: Ανδρούτσος, Κόλα, Σταυλάς, Μακρυδημήτρης, Τσούπρος, Αθανασίου (68′ Ρεκλείτης), Κ.Χειμωνέττος (71′ Λαμίν), Μισέλ, Στεφανίδης, Βελλίνης (85′ Ομπίνα), Δελαπόρτας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot