FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Για βαθμούς ξανά στη Ρόδο-Με Τσεκούρα στα γκολπόστ

Ημερομηνία: 17-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Κόντρα στην δυνατή στην έδρα της Α.Ε.Ρ. Αφάντου την Κυριακή

Ο ΠΑΟ Βάρδας για την 11η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, ταξιδεύει αύριο στην Ρόδο για να αντιμετωπίσει την Κυριακή στις 3μ.μ. την Αθλητική Ένωση Ροδίων Αφάντου, στο δημοτικό γήπεδο Αφάντου. Ένα δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου, που θέλει βαθμούς, ώστε να χτίσει διαφορά από τις επικίνδυνες θέσεις. Αυτή την στιγμή έχει 17 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση, τέσσερις πάνω από την 11η που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής.

Η Α.Ε.Ρ. Αφάντου έχει 7 βαθμούς λιγότερους από τον ΠΑΟ Βάρδας. Πρόκειται για ομάδα που στηρίζεται στην έδρα της για την συγκομιδή βαθμών (έχει συνθετικό χλοοτάπητα), καθώς στο Αφάντου έχει κερδίσει Παναργειακό, Εράνη κι έχει φέρει ισοπαλία με Κόρινθο και Πυλί. Έχει χάσει εκεί μία φορά, από την Ερμιονίδα.

Η ομάδα της Βάρδας θα παραταχθεί χωρίς τον Δημήτρη Κοτσώνη, που συμπλήρωσε κάρτες και τον Γιώργο Παπαχριστόπουλο για επαγγελματικούς λόγους. Δεν θα ξεκινήσει ο Χρήστος Βορύλλας που έχει υποστεί θλάση και κάτω από τα γκολπόστ θα είναι ο Μάκης Τσεκούρας. Παρά τα προβλήματα, ο ΠΑΟΒ  θα παλέψει στο Αφάντου για το θετικό αποτέλεσμα, όπως έκανε και στα προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Οι «ταύροι», άλλωστε, έχουν πολύ καλή ψυχολογία από την μεγάλη νίκη με ανατροπή επί του Πανελευσινιακού, ενώ είναι τρία ματς αήττητοι, αφού είχαν προηγηθεί οι δύο εκτός έδρας ισοπαλίες με Ρόδο και Μύκονο.

Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώνεται σήμερα και η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου από την Βάρδα για την Αθήνα και από εκεί αεροπορικώς για την Ρόδο, στις 4μ.μ. το απόγευμα.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 11ης αγωνιστικής

Κυριακή 19/11

11π.μ.: Μύκονος-Πανελευσινιακός: Πατεράκης (Αθηνών)

11π.μ.: Α.Ε. Μεσολογγίου-Ελλάς Σύρου: Κεφίλης (Κορίνθου)
1μ.μ.: Ιάλυσος-ΑΟ Πυλίου Κω: Νικολάου (Αθηνών)

3μ.μ.: Α.Ε.Ρ. Αφάντου-ΠΑΟ Βάρδας: Λαθύρης (Πειραιά)
3μ.μ.: Μαρκό-Παναιγιάλειος: Τουλούμης (Εύβοιας)

3μ.μ.: Κόρινθος-Θύελλα Ραφήνας: Τσαμούρης (Μεσσηνίας)
3μ.μ.: Εράνη Φιλιατρών-Παναργειακός: Οικονόμου (Αχαΐας)
3μ.μ.: Αστέρας Βάρης-Ρόδος: Παναγιωτάρας (Αθηνών)
3μ.μ.: Ερμιονίδα-Βύζας Μεγάρων: Καπίρης (Αθηνών)


Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος