FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Για βαθμούς στην Ελευσίνα

Ημερομηνία: 15-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Σάββατο στις 3μ.μ. το κρίσιμο παιχνίδι της 27ης αγωνιστικής

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο ΠΑΟ Βάρδας ταξιδεύει το Σάββατο στην Ελευσίνα για να παίξει με τον Πανελευσινιακό, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Η ομάδα του Γιώργου Λαμπρόπουλου βρίσκεται στην 11η θέση που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής σε ισοβαθμία με το Αφάντου (36 βαθμοί), ενώ ο Πανελευσινιακός είναι πέντε βαθμούς πίσω (31 βαθμοί). Οι «ταύροι» έχουν αφήσει πίσω τους την βαριά ήττα από την Μύκονο και θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στον Πανελευσινιακό, που όμως παίζει το τελευταίο του χαρτί για να μειώσει την βαθμολογική διαφορά από τις θέσεις που οδηγούν στην παραμονή. Η ομάδα της Ελευσίνας αποδυναμώθηκε τον Γενάρη και δεν διάγει καλό β΄ γύρο. Είναι χαρακτηριστικό πως στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος έχει μόλις 2 νίκες σε 9 αγώνες (2 νίκες, 1 ισοπαλία, 6 ήττες) και πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία.

Ο ΠΑΟΒ είναι καλύτερη ομάδα και εκτός έδρας έχει πραγματοποιήσει αρκετές καλές εμφανίσεις και έχει πάρει αρκετούς βαθμούς. Συγκεκριμένα μακριά από την Βάρδα έχει μαζέψει 14 βαθμούς με απολογισμό 4 νίκες-2 ισοπαλίες και 7 ήττες. Πάει λοιπόν στην Ελευσίνα για να πάρει θετικό αποτέλεσμα και  – ει δυνατόν- το τρίποντο της νίκης, ώστε να μην υποχωρήσει στη ζώνη του υποβιβασμού. 

Με όλα του τα όπλα

Στο αγωνιστικό κομμάτι, προβλήματα δεν υπάρχουν. Με την επιστροφή του Παναγιώτη Νιφορόπουλου από τιμωρία ο προπονητής Γιώργος Λαμπρόπουλος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Η αποστολή θα ταξιδέψει αυθημερόν για την Ελευσίνα το πρωί του Σαββάτου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot