FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Για μάχη στην Αιγιάλεια-Δύσκολα ο Πλαστουργός

Ημερομηνία: 13-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

To πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής συνεχίζεται αύριο Σάββατο και ο ΠΑΟ Βάρδας ταξιδεύει στην Αιγιάλεια και συγκεκριμένα στο δημοτικό γήπεδο Αβύθου για να αντιμετωπίσει στις 4μ.μ. τον Παναιγιάλειο, για την 6η αγωνιστική στον 3ο όμιλο. Ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια ομάδα που προέρχεται από ένα πολύ καλό αποτέλεσμα στη έδρα της πανίσχυρης Ρόδου (1-1).  Ο Παναιγιάλειος έχει μέχρι στιγμής απολογισμό 2 νίκες (επί Μεσολογγίου και Α.Ο. Πυλίου εντός), 1 ισοπαλία (στη Ρόδο) και 2 ήττες (από Ερμιονίδα και Μύκονο εκτός). Ο ΠΑΟΒ από την άλλη έχει δύο βαθμούς περισσότερους από τους Αιγιώτες, με 3 νίκες-2 ήττες.

Ο Παναιγιάλειος έχει αλλάξει πολύ το ρόστερ του σε σχέση με την ομάδα που αντιμετώπισε πέρυσι στα μπαράζ ανόδου ο ΠΑΟΒ (τον κέρδισε 3-2 στο «Γρ. Καλάκος») και προέβη σε κάποιες καλές μεταγραφές για την κατηγορία. Ο ΠΑΟΒ από την άλλη έχει καλή ψυχολογία από τη νίκη με ανατροπή επί της Ερμιονίδας (3-2 από 0-2) και θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα.

Σε άλλο ένα ματς όμως θα παραταχθεί με απουσίες. Απόντες θα είναι οι τραυματίες Πολίτης, Μικελάτος, ενώ ο Διονύσης Πλαστουργός που υπέστη διάστρεμμα στο ματς με την Ερμιονίδα έκανε και χθες θεραπεία και εκτός απροόπτου δεν θα είναι στη διάθεση της ομάδας. Ο Μπίσα που έχει κάποιες ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, έκανε κάποιες θεραπείες και είναι κανονικά στα πλάνα του Ηλία Φωτόπουλου. Σε σχέση με το ματς με την Ερμιονίδα επιστρέφει από τιμωρία ο αρχηγός Αντώνης Λιόσης, και θα πάρει θέση στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Σφυρίζει ο Καζανάς

Ο Σπύρος Καζανάς από την Αιτωλοακαρνανία θα σφυρίξει το σαββατιάτικο παιχνίδι του ΠΑΟ Βάρδας με τον Παναιγιάλειο. Βοηθοί του θα είναι οι Πλέσσας (Ζακύνθου), Ροκοπάνος (Αιτωλοακαρνανίας).

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 6ης αγωνιστικής

Σάββατο 14/10-Ώρα 2μ.μ.

Α.Ε. Μεσολογγίου- Α.Ε.Ρ. Αφάντου: Βλάχος (Γρεβενών)

Ώρα 4μ.μ.

Παναιγιάλειος – ΠΑΟ Βάρδας: Καζανάς (Αιτωλοακαρνανίας)

Ελλάς Σύρου – Μύκονος: Τουλουμης (Εύβοιας)
Α.Ο. Πυλίου Κω – Ρόδος: Χρόνης (Δυτικής Αττικής)
Βύζας Μεγάρων – Παναργειακός: Ζαχαρόπουλος (Ανατ. Αττικής)
Μαρκό – Θύελλα Ραφήνας: Σαφούρης-Αργυρόπουλος (Σερρών)
Ερμιονίδα – Πανελευσινιακός: Κεφίλης (Κορίνθου)
Ιάλυσος – Κόρινθος: Αλατσάκης (Πειραιά)
Αστέρας Βάρης – Εράνη Φιλιατρών: Μπέγκος (Αργολίδας)


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot