FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Γ.Σ. την Παρασκευή

Ημερομηνία: 08-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στις 8.30μ.μ. στο Δημαρχείο Βάρδας – Όλα ανοιχτά για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Η σεζόν ολοκληρώθηκε με χαμόγελα για τον ΠΑΟ Βάρδας, από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ηλείας την Μ. Πέμπτη στη Γαστούνη με αντίπαλο την Θύελλα Καταραχίου Πύργου, και αυτή ήταν η τρίτη σερί κατάκτηση του Κυπέλλου για τους «ταύρους» της Βουπρασίας. Ένα τρόπαιο που μετρίασε κάπως τις δυσμενείς εντυπώσεις από την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, μια πορεία που οδήγησε στον υποβιβασμό, ύστερα από μεγάλη προσπάθεια που εν τέλει δεν έφερε το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα.

Την προσεχή Παρασκευή 10 Μαΐου, στις 8.30μ.μ., στο Δημαρχείο Βάρδας, ο ΠΑΟΒ έχει προγραμματίσει Γενική Συνέλευση, που θα είναι απολογιστική της σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, ενώ αναμένεται να συζητηθούν και θέματα που αφορούν τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση-πρόσκληση του ΠΑΟΒ αναφέρει:
«Το Δ.Σ. του Π.Α.Ο. Βάρδας καλεί τα μέλη και τους φίλους της ομάδας την Παρασκευή 10/5/24 και ώρα 20:30 στο δημαρχείο Βάρδας, όπου θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση του συλλόγου με θέματα:

1) Διοικητικός απολογισμός

2) Οικονομικός απολογισμός

Η παρουσία των φίλων του σωματείου μας κρίνεται απαραίτητη».

Προς το παρόν είναι άγνωστο το πώς θα κινηθεί ο σύλλογος τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά και η Γενική Συνέλευση της Παρασκευής θα δώσει ένα πρώτο στίγμα για το «τι μέλλει γενέσθαι».

Πάντως, το γεγονός ότι ο ΠΑΟΒ θα συμμετάσχει για δεύτερη χρονιά τα τελευταία τρία χρόνια στην Α΄ Κατηγορία Ηλείας, τη στιγμή που ο σύλλογος από το 2013 έως το 2022 ήταν εννιά σερί χρόνια στη Γ΄ Εθνική, δεν αποκλείεται να επιφέρει κάποιες αλλαγές και… ανακατατάξεις στο σύλλογο, προκειμένου να παρουσιαστεί ανανεωμένος και συνάμα πιο δυνατός σε όλους τους τομείς. Είναι κάτι που θα τεθεί επί τάπητος την Παρασκευή και θα αρχίσουν να δρομολογούνται οι όποιες εξελίξεις.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot