FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Εργασίες ανακατασκευής του βοηθητικού γηπέδου

Ημερομηνία: 23-09-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Άρχισαν οι εργασίες ανακατασκευής και επιδιόρθωσης του βοηθητικού γηπέδου στο δημοτικό στάδιο Βάρδας «Γρ. Καλάκος», όπως ανακοίνωσε ο ΠΑΟ Βάρδας.

Το υφιστάμενο γήπεδο  θα αλλάξει όψη και θα ανακατασκευαστεί με σύγχρονες προδιαγραφές αποτελώντας ένα ακόμη έργο για την αθλητική κοινότητα της Βουπρασίας. 

Η χρήση του γηπέδου δίδεται και παρέχεται κυρίως στην ακαδημία του Π.Α.Ο.  Βάρδας, ώστε να μπορούν οι μικροί αθλητές του ΠΑΟΒ να έχουν όλες εκείνες τις προϋποθέσεις για την σωστή εκγύμνασή τους.
Και συνεχίζει η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ: «Είναι το πλέον σημαντικό κομμάτι για εμάς οι νέοι αθλητές όχι μόνο να υπάρχουν στις ακαδημίες, αλλά να τους προσφέρουμε και την δυνατότητα να παίξουν για την μεγάλη ομάδα .

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τόσο τον Δήμαρχο Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Λέντζα για την ακόμα μια φορά βοήθειά του σε ό,τι του έχει πραγματικά ζητηθεί και ποτέ δεν έχει αρνηθεί την εύρεση λύσης. Όσο επίσης κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στην τεχνική υπηρεσία του δήμου για την υλοποίηση της ανακατασκευής.

Επίσης πολύτιμη η βοήθεια όλων εκείνων των ανθρώπων που έχουν πραγματική αγάπη για την ομάδα και την δίνουν χρόνια τώρα μη έχοντας προσωπικό όφελος.
Και τώρα που η ομάδα χρειάστηκε ήταν ξανά εκεί».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot