FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Έρχονται δύο Ισπανοί ποδοσφαιριστές-Την Δευτέρα η έναρξη της προετοιμασίας

Ημερομηνία: 03-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας ανακοίνωσε χθες την μεταγραφή του 26χρονου «πολυθεσίτη» ποδοσφαιριστή Γιώργου Παπαχριστόπουλου. Είναι η δεύτερη μεταγραφή της «Μπάρτσα» μετά τον Δημήτρη Κοτσώνη και θα ακολουθήσουν άλλες τέσσερις τουλάχιστον. Όπως γράψαμε προχθές υπάρχει συμφωνία και με τον Αχαιό μεσοεπιθετικό Ανδρέα Μαστραντωνάκη, ο οποίος θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες. Εξάλλου, ο ΠΑΟΒ προσανατολίζεται στην απόκτηση και ξένων ποδοσφαιριστών και σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες μέρες θα έρθουν στην Βάρδα δύο Ισπανοί, ένας μέσος κι ένας επιθετικός. Θυμίζουμε πως με βάση την προκήρυξη, επιτρέπεται στην 11άδα να είναι έως δύο αλλοδαποί παίκτες.

Στο μέτωπο των ανανεώσεων, Λαθύρης και Μπίσα συμφώνησαν να συνεχίσουν στην ομάδα, προς επιβεβαίωση του χθεσινού ρεπορτάζ μας.

Την Δευτέρα η προετοιμασία

Κατά τα άλλα, την προσεχή Δευτέρα 7 Αυγούστου θα ξεκινήσει η προετοιμασία του ΠΑΟΒ, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Ηλία Φωτόπουλου και του γυμναστή Γιάννη Παναγιωταρόπουλου.  Η πρώτη προπόνηση θα γίνει στο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας και καθημερινά η ομάδα θα γυμνάζεται στο βοηθητικό γήπεδο της Μανωλάδας.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot