FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Δύο μεταγραφές ακόμα-Δοκιμάζονται τέσσερις ξένοι

Ημερομηνία: 11-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου – proinisports@gmail.com

Ο ΠΑΟ Βάρδας έχει πραγματοποιήσει μέχρι στιγμής πέντε μεταγραφές, τους Κοτσώνη, Παπαχριστόπουλο, Μαστραντωνάκη, Κούστα και Θεοφάνη και προσανατολίζεται σε δύο προσθήκες ακόμη. Οι «πράσινοι» θέλουν ακόμα σέντερ φορ και αμυντικό χαφ για να ολοκληρώσουν το ρόστερ τους και για αυτές τις θέσεις έχουν έρθει από την Τρίτη στην Βάρδα δύο ξένοι ποδοσφαιριστές, όπως γράψαμε και χθες, ενώ χθες ήρθε και τρίτος! Ο επιθετικός είναι Νιγηριανός στην καταγωγή και ο μεσοαμυντικός Άγγλος, αμφότεροι με διαβατήρια από το Ηνωμένο Βασίλειο. Χθες, το μεσημέρι ήρθε στην Βάρδα και ο 22χρονος Ισπανός μέσος Μαρκ Μπελίντο για να δοκιμαστεί, ενώ το βράδυ αναμενόταν και τέταρτος ξένος, ο 26χρονος Ολλανδός μεσοαμυντικός Ισμαήλ Χουσεΐν, που την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν σε ομάδα τρίτης κατηγορίας της Ολλανδίας.

Όλοι θα δοκιμαστούν μέχρι και το Σαββατοκύριακο για να φανούν οι δυνατότητές τους και να αποφασιστεί αν θα αποκτηθεί κάποιος ή κάποιοι εξ αυτών. Όλα είναι ανοιχτά, αναφορικά με τις δύο θέσεις και δεν αποκλείεται να αποκτηθούν και Έλληνες παίκτες, αναλόγως την εξέλιξη με τους αλλοδαπούς παίκτες και τι αξιόλογο μπορεί να βρεθεί στην ελληνική μεταγραφική αγορά. Ο ΠΑΟΒ δεν βιάζεται, έχει άλλωστε ήδη 19 παίκτες στο ρόστερ του και απομένουν λίγες κινήσεις ακόμα για να συμπληρωθεί το παζλ, ενόψει του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Μαθαίνει αντίπαλο στο Κύπελλο

Κατά τα άλλα, ο ΠΑΟΒ θα μάθει σήμερα τον αντίπαλό του στην Α΄ Φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, που περιλαμβάνει τις Κυπελλούχες ομάδες των ΕΠΣ, όπως και η Β΄ Φάση. Η κλήρωση της Α΄ και Β΄ Φάσης είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί και ο αγώνας της Α΄ Φάσης θα γίνει την Κυριακή 27 Αυγούστου και είναι μονός. Οι «ταύροι», δια στόματος του προέδρου, Τάκη Καλογερή, θέλουν να προχωρήσουν όσο μακρύτερα γίνεται και στο Κύπελλο Ελλάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot