FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Δικός του ο Ηλίας Κουλούρης

Ημερομηνία: 27-12-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Ο ΠΑΟ Βάρδας ανακοίνωσε την απόκτηση του 22χρονου Αχαιού επιθετικού, Ηλία Κουλούρη, που έμεινε ελεύθερος από τον Α.Ο. Τρίκαλα και συμφώνησε με… συνοπτικές διαδικασίες με την ηλειακή ομάδα στη συνάντηση που είχαν οι δύο πλευρές το βράδυ της Παρασκευής.
Ο Κουλούρης ήταν 1ος σκόρερ σε όλη τη Γ΄ Εθνική τη σεζόν 2020-2021 με τη φανέλα του Αίαντα Γαστούνης, σκοράροντας 12 φορές στον 9ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Φέτος, δεν πήρε τον χρόνο συμμετοχής που θα ήθελε στον Α.Ο. Τρίκαλα, αποφάσισε να αποχωρήσει και έγινε «μήλον της έριδος» για αρκετές ομάδες στον 4ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Ο ΠΑΟΒ ήταν αυτός που τελικά τον ενέταξε στο ρόστερ του και οι «ταύροι» δυναμώνουν πολύ επιθετικά ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος και τη μάχη που δίνουν για παραμονή στην Γ΄ Εθνική.
Η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ το πρωί της Δευτέρας ήταν η εξής: «Η διοίκηση της ομάδας μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του επιθετικού Ηλία Κουλούρη. Άπαντες στη οικογένεια της ομάδας μας του ευχόμαστε καλό αγωνιστικό υπόλοιπο χρονιάς, με υγεία και πολλά γκολ!».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος