FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Διαγόρας Ρόδου 0-0: Άξιζε τη νίκη

Ημερομηνία: 01-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85633″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο ΠΑΟ Βάρδας έμεινε στο 0-0 με το δυνατό Διαγόρα Ρόδου, χθες στο «Γρ. Καλάκος», σε ένα ματς όπου άξιζε τη νίκη με βάση την εμφάνιση που πραγματοποίησε. Πλέον, οι «πράσινοι»  ισοβαθμούν στην 3η θέση με τον Παλληνιακό και απομένει γι’ αυτούς ένας αγώνας (έχουν ρεπό την προσεχή Κυριακή), με τον Αχαρναϊκό εντός έδρας, στις 14 Απριλίου.

Το πρώτο μισάωρο δεν είχε φάσεις με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε μάχες κέντρου. Από το 30΄ και μετά, ο ΠΑΟΒ άρχισε να γίνεται απειλητικός και στο 35΄ το σουτ του Μπούνα μέσα από την περιοχή κόντραρε στον Προβατίδη και πέρασε κόρνερ. Στο 45΄ η ηλειακή ομάδα έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν ο Μικελάτος σούταρε μέσα από την περιοχή και πλάγια, απέκρουσε ο Τσάμης, η μπάλα έφτασε στο Δ. Νικολόπουλο που έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 53΄ το σουτ του Μικελάτου απέκρουσε με τα πόδια ο Τσάμης και στο 63΄ λίγο έλειψε να μπει αυτογκόλ. Ο Γιώργος Πολίτης εκτέλεσε φάουλ, ο Βέρτζος προσπάθησε να απομακρύνει με το κεφάλι και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και πέρασε κόρνερ.

Στο 77′  το σουτ του Γούρμου πέρασε ελάχιστα άουτ και στο 88′ οι «πράσινοι»  ζήτησαν έντονα πέναλτι σε μαρκάρισμα του Βέρτζου στον Μικελάτο αλλά ο διαιτητής Ματσούκας (Αιτ/νίας) έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

ΠΑΟ Βάρδας: Δημόπουλος, Λιόσης, Ζέλιος (90+’ Ξύδης), Δ. Νικολόπουλος, Πέκεζ (56′ Θ. Νικολόπουλος), Αγουρίδης (80′ λ.τρ. Ντάζος), Γ. Πολίτης, Ντόμας (68′ Γούρμος), Μικελάτος, Π. Πολίτης, Μπούνας.

Διαγόρας Ρ.: Τσάμης, Βέρτζος, Παγώνης, Ευαγγελιδάκης, Προβατίδης, Μεντί, Πινιώτης (90′ Μπαξεβάνος), Γλυνός (87′ Γιώργου), Δήμας, Γεωργίου (74′ Τσαγκάρης), Ντουαλά (60′ Καρπαθάκης).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot