FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Δεν φοβάται κανέναν, ετοιμάζεται για νέα νίκη-Χωρίς Νιφορόπουλο με Μύκονο

Ημερομηνία: 07-03-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

«Τελικός» με Μύκονο το Σάββατο στις 10.30 το πρωί στο «Γρ. Καλάκος»

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο ΠΑΟ Βάρδας δίνει το Σάββατο στις 10.30 το πρωί, στο «Γρ. Καλάκος», το κρισιμότερο ματς της σεζόν μέχρι το επόμενο! Αντιμετωπίζει την Μύκονο για την 26η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, με την οποία Μύκονο ισοβαθμεί στα όρια της επικίνδυνης ζώνης, και θέλει μόνο τη νίκη για να την αφήσει πίσω της και να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα. Η Μύκονος είναι μια καλή ομάδα με αρκετούς έμπειρους για την κατηγορία παίκτες, που ξεκίνησε με στόχο να είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ωστόσο κάποιες εντός έδρας ήττες από αρχές Νοεμβρίου και μετά (με Πανελευσινιακό και Αφάντου) και η ήττα στα Φιλιατρά, την έριξαν στα όρια της επικίνδυνης ζώνης. Έκτοτε, παλεύει και αυτή για την παραμονή.

Ο ΠΑΟΒ του Γιώργου Λαμπρόπουλου έχει αποδείξει αυτό που έχουμε γράψει πολλάκις τον τελευταίο καιρό: πως δεν «χαμπαριάζει» από ονόματα και αντιπάλους και είναι ικανός να κερδίσει οποιονδήποτε, όσο δυνατός κι αν είναι. Νίκησε στο Άργος τον δεύτερο πλέον Παναργειακό, πήρε ισοπαλία με την πρωτοπόρο Κόρινθο στη Βάρδα και νίκησε εντός και την ισχυρή Ρόδο και κάτι τέτοιες νίκες σφυρηλατούν χαρακτήρα νικητή. Ο ΠΑΟΒ αξίζει την παραμονή, αυτό έχουν δείξει τα αποτελέσματά του, ιδίως το τελευταίο δίμηνο, και το Σάββατο μπορεί να κάνει άλλο ένα σημαντικό βήμα προς τον στόχο του. Αξίζει να σημειωθεί ότι από την επανέναρξη και μετά, αρχές Γενάρη, ο ΠΑΟΒ έχει 5 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες, με τον προπονητή Γιώργο Λαμπρόπουλο να πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό την καλή πορεία της ομάδας, όπως φυσικά και οι οξυδερκείς διοικούντες τον ΠΑΟΒ, που του εμπιστεύτηκαν το τιμόνι της ομάδας.

Απών ο Νιφορόπουλος

Για το σαββατιάτικο ματς υπάρχει μία αλλά σημαντική απουσία, ο Παναγιώτης Νιφορόπουλος, που έχει συμπληρώσει κάρτες. Ειρήσθω εν παρόδω, ο Νιφορόπουλος είναι αποδεδειγμένα η πιο «επιδραστική» μεταγραφή του Ιανουαρίου. Τα γκολ του, παρότι δεν είναι «καθαρός» επιθετικός, έχουν δώσει πολύτιμα τρίποντα στον ΠΑΟΒ. Πέτυχε το νικητήριο γκολ στο Άργος (0-1), το ίδιο και με το Μεσολόγγι εντός (1-0), ενώ άνοιξε το δρόμο της νίκης στο εντός έδρας ματς με τον Παναιγιάλειο (2-1). Και πέραν αυτού είναι ένα παίκτης-πολυεργαλείο καθώς μπορεί να προσφέρει σε οποιαδήποτε θέση του ζητηθεί! Άλλες απουσίες δεν υπάρχουν και όλοι δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι για την μάχη με την Μύκονο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος