FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Χωρίς Κοτσώνη, Παπαχριστόπουλο στη Ρόδο

Ημερομηνία: 16-11-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με Α.Ε.Ρ. Αφάντου την Κυριακή, για την 11η αγωνιστική

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Στο Αφάντου της Ρόδου παίζει την Κυριακή ο ΠΑΟ Βάρδας για την 11η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, με αντίπαλο την Αθλητική Ένωση Ροδίων Αφάντου, στο δημοτικό γήπεδο της κωμόπολης. Η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου θα παραταχθεί χωρίς τον ηγέτη της άμυνας, Δημήτρη Κοτσώνη, που συμπλήρωσε κάρτες και θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής. Μια σημαντική απώλεια για τον ΠΑΟΒ καθώς ο Κοτσώνης είναι ο στυλοβάτης της αμυντικής γραμμής με την τεράστια εμπειρία του και τις μεγάλες ικανότητές του. Αντικαταστάτης του στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Παπασπηλιόπουλο, θα είναι ένας εκ των Διονυσόπουλου, Λιόση.

Απών θα είναι και ο Γιώργος Παπαχριστόπουλος για επαγγελματικούς λόγους, ένας παίκτης που καλύπτει πολλές θέσεις και προσφέρει σε όλες τις γραμμές. Δύο βασικές απουσίες για τον ΠΑΟΒ, που όμως, δεν έχει παρά να παλέψει στο Αφάντου για το θετικό αποτέλεσμα, όπως έχει κάνει σε όλα τα ματς. Οι «ταύροι», άλλωστε, έχουν πολύ καλή ψυχολογία από την μεγάλη νίκη με ανατροπή επί του Πανελευσινιακού, ενώ είναι τρία ματς αήττητοι, αφού είχαν προηγηθεί οι δύο εκτός έδρας ισοπαλίες με Ρόδο και Μύκονο.   

Η Α.Ε.Ρ. Αφάντου έχει 10 βαθμούς, 7 λιγότερους από τον ΠΑΟ Βάρδας με συγκομιδή τερμάτων 9-13. Πρόκειται για μια ομάδα που στηρίζεται κυρίως στην έδρα της για την συγκομιδή βαθμών (έχει συνθετικό χλοοτάπητα), καθώς στο Αφάντου έχει κερδίσει τον Παναργειακό (1-0), την Εράνη (2-0) κι έχει φέρει ισοπαλία με την Κόρινθο (1-1) και το Πυλί (0-0). Έχει χάσει μόλις μία φορά στην έδρα της, από την Ερμιονίδα (1-3).

Ένα δύσκολο παιχνίδι για τον ΠΑΟΒ, που θέλει να συνεχίσει να παίρνει βαθμούς, ώστε να χτίσει διαφορά από τις επικίνδυνες θέσεις, καθώς μην ξεχνάμε πως υποβιβάζονται επτά ομάδες και άλλη μια θα παίξει μπαράζ παραμονής! Αυτή την στιγμή ο ΠΑΟΒ με 17 βαθμούς βρίσκεται στην 6η θέση, τέσσερις βαθμούς πάνω από την 11η που οδηγεί σε μπαράζ παραμονής.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε χθες και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή. Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου από την Βάρδα για την Αθήνα και από εκεί θα μεταβεί αεροπορικώς από το «Ελ. Βενιζέλος» στην Ρόδο, στις 4μ.μ. το απόγευμα και θα επιστρέψει μετά το παιχνίδι, αργά το βράδυ της Κυριακής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot