FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Μπροστά του το Πυλί, την Κυριακή στις 2μ.μ.

Ημερομηνία: 18-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τιμωρημένος ο Κούστα, αμφίβολος ο Παπαχριστόπουλος- Επιστρέφουν Μικελάτος, Πλαστουργός

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisport@gmail.com

Ο ΠΑΟ Βάρδας έχει μπροστά του το εντός έδρας παιχνίδι με τον Α.Ο. Πυλίου Κω, την προσεχή Κυριακή στις 2μ.μ., στο «Γρ. Καλάκος», για την 7η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Ένα δύσκολο όσο και πολύ σημαντικό παιχνίδι για την συνέχεια, καθώς ακολουθούν δύο διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια με Ρόδο και Μύκονο και ως εκ τούτου η νίκη είναι μονόδρομος στον αγώνα της Κυριακής με το Πυλί.

Η ομάδα της Κω έχει μέχρι στιγμής 3 νίκες και 3 ήττες, όπως και ο ΠΑΟ Βάρδας. Έχει κερδίσει μάλιστα τις ομάδες που έχει νικήσει και ο ΠΑΟΒ, δηλαδή την Εράνη και την Ερμιονίδα εντός και το Μεσολόγγι εκτός έδρας. Έχει ηττηθεί από τον Παναιγιάλειο (όπως και ο ΠΑΟΒ) και την Μύκονο εκτός καθώς και από την Ρόδο εντός. Μια δυσκολοκατάβλητη ομάδα με κάποιους καλούς και έμπειρους παίκτες και το ματς αναμένεται δύσκολο για την ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου.

Στα αγωνιστικά, απών θα είναι ο τιμωρημένος Βύρωνας Κούστα, που αποβλήθηκε στο Αίγιο και ο τραυματίας Πολίτης. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Γιώργου Παπαχριστόπουλου, που ένιωσε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο και αντικαταστάθηκε στο ημίωρο του αγώνα με τον Παναιγιάλειο. Ο Δημήτρης Μικελάτος είναι καλύτερα, την Δευτέρα προπονήθηκε χαλαρά (χθες οι παίκτες είχαν ρεπό) και αναμένεται να είναι στην αποστολή. Όπως και ο Διονύσης Πλαστουργός, που ούτε αυτός αγωνίστηκε στην Αιγιάλεια.

Η προετοιμασία θα συνεχιστεί από σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot