FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας-Άρης Πατρών 0-0: Ήταν βαριά τα πόδια…

Ημερομηνία: 13-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Ο ΠΑΟ Βάρδας έφερε λευκή ισοπαλία το Σάββατο στο Κουρτέσι, σε φιλικό παιχνίδι με τον Άρη Πατρών, μια δυνατή ομάδα της Α΄ Αχαΐας, που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν. Η ομάδα του Χρήστου Παρασκευόπουλου, που αγωνίστηκε χωρίς τους Μικελάτο, Τσεκούρα (είχαν υποχρεώσεις με την Εθνική beach soccer) και τους τραυματίες Παπασπηλιόπουλο, Δ. Πλαστουργό, φάνηκε κουρασμένη από την σκληρή προετοιμασία. Είχε πάντως τρεις καλές ευκαιρίες να σκοράρει με τον Σάκη Πλαστουργό (επιχείρησε «ψαλιδάκι», λίγο άουτ) και με κεφαλιά του Νικολακόπουλου (απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας του Άρη) στο α΄ ημίχρονο και τον Θεοδωρόπουλο στο β΄ μέρος (σουτ που απέκρουσε στο «Γ» ο αντίπαλος γκολκίπερ).

Ο ΠΑΟΒ, πάντως, δεν απειλήθηκε από τους Πατρινούς και γενικότερα, δείχνει πολύ συμπαγής στην ανασταλτική του λειτουργία, κάτι που φέρνει χαμόγελα αισιοδοξίας στην ομάδα ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Επόμενο φιλικό για τους «ταύρους» είναι το προσεχές Σάββατο στη Γαστούνη, κόντρα στον Αίαντα.

ΠΑΟ Βάρδας: Σίνος, Β. Βασιλόπουλος, Καφεντζής, Σακελλαρόπουλος, Νικολακόπουλος, Λιόσης, Μαυρόπουλος, Φερεκίδης, Θεοδωρόπουλος, Λαθύρης, Πλαστουργός. Αγωνίστηκαν και οι Μακρής, Τσιρίκος, Παλούμπης, Διονυσόπουλος, Πυρρής, Διαμαντόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος