FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Ανανέωσε και ο Μπίσα-Φυσικοθεραπευτής ο Κοντάνας

Ημερομηνία: 03-08-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο ΠΑΟ Βάρδας ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον Θανάση Μπίσα. Είναι η 13η ανανέωση της «Μπάρτσα», που κρατά το μεγαλύτερο μέρος του περσινού βασικού κορμού, ενώ αξίζει να τονιστεί πως οι περισσότεροι παίκτες είναι στον ΠΑΟΒ από το 2021 και συνεχίζουν για τρίτη σεζόν.

Ο 28χρονος Αχαιός εξτρέμ, Θανάσης Μπίσα, θα παίξει και αυτός στον ΠΑΟΒ για τρίτη συνεχή σεζόν. Έχει εμπειρία από την Γ΄ Εθνική, έχοντας παίξει σε αυτή με την ηλειακή ομάδα τη σεζόν 2021-2022, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης με ιδιαίτερη επιτυχία σε Πάμισο, Ρόδο, ΑΟ Πυλίου Κω και Πόρο. Την περασμένη σεζόν με 14 γκολ και πολλές ασίστ συνέβαλε τα μέγιστα στην επιστροφή της “Μπάρτσα” στην Γ΄ Εθνική. Ο ΠΑΟΒ εύχεται στον Θανάση Μπίσα να έχει μια δημιουργική χρονιά με υγεία κι επιτυχίες.

Φυσικοθεραπευτής ο Κοντάνας

Ο ΠΑΟ Βάρδας ανακοίνωσε επίσης πως για τρίτη διαδοχική αγωνιστική χρονιά φυσικοθεραπευτής της ομάδας θα είναι ο Χαράλαμπος Κοντάνας. Ο Κοντάνας την προηγούμενη σεζόν διετέλεσε και ποδοσφαιριστής στον ΠΑΟΒ στον α΄ γύρο του πρωταθλήματος της Α1 Ηλείας και μάλιστα σκόραρε 4 φορές σε 9 συμμετοχές! Όπως γράφει η ανακοίνωση του ΠΑΟΒ «παρά το γεγονός ότι έχει αποδειχτεί… δεινός σκόρερ, στην “Μπάρτσα” της Γ΄ Εθνικής καλείται να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον απαιτητικό τομέα της φυσιοθεραπείας! Χαράλαμπε, ευχόμαστε να έχεις ο ίδιος υγεία αλλά και να… προσφέρεις υγεία στους ποδοσφαιριστές μας».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap

olympia

Screenshot