FOLLOW US: facebook twitter

ΠΑΟ Βάρδας: Ανακοίνωσε Τρομπούκη και Δουλαβέρη

Ημερομηνία: 22-08-2023 | Συντάκτης:

Ο ΠΑΟ Βάρδας ανακοίνωσε τις μεταγραφές των Σπύρου Τρομπούκη, Μάριου Δουλαβέρη, επιβεβαιώνοντας στο ακέραιο το ρεπορτάζ της «Πρωινής». Ο Σπύρος Τρομπούκης είναι 20 ετών επιθετικός, προερχόμενος από τις ακαδημίες του Παναιτωλικού, ενώ ο 18χρονος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, Μάριος Δουλαβέρης,  έχει αγωνιστεί σε Δάφνη, Αίαντα και Ηλειακό Βαρθολομιού τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. Με αυτούς τους δύο παίκτες ο ΠΑΟΒ έφτασε τις 7 μεταγραφές…

Η ανακοίνωση για Τρομπούκη: «Ο ΠΑΟ Βάρδας ανακοινώνει την μεταγραφή του Σπύρου Τρομπούκη. Ο 20χρονος Αγρινιώτης επιθετικός (γεν. 19/6/2003) έχει ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες του Παναιτωλικού, φτάνοντας μέχρι και την Κ19. Έχει καταγράψει 37 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Κ19 της Σούπερ Λιγκ 1, ενώ έχει παίξει την σεζόν 2021-2022 και στον Αμβρακικό Λουτρού. Ο Τρομπούκης έχει υπάρξει μέλος της Εθνικής Παίδων (Κ15) και Νέων (Κ17).

Η Διοίκηση του ΠΑΟΒ εύχεται στον Σπύρο να έχει μια καλή σεζόν με ατομικές και συλλογικές επιτυχίες».

Η ανακοίνωση για Δουλαβέρη: «Ο ΠΑΟ Βάρδας ανακοινώνει την μεταγραφή του Μάριου Δουλαβέρη. Ο 18χρονος Ηλείος μεσοεπιθετικός (γεν. 16/4/2005) έχει ξεκινήσει από τον Ολυμπιακό Αμαλιάδας και μάλιστα το 2019 είχε κληθεί στο τελικό στάδιο προεπιλογής της Εθνικής K15.

Έχει αγωνιστεί επίσης στην Δάφνη Ανδραβίδας, στον Αίαντα Γαστούνης και στον Ηλειακό Βαρθολομιού, με τον οποίο την περασμένη σεζόν είχε 28 συμμετοχές και 5 γκολ σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ηλείας.

Μάριε, ευχόμαστε να έχεις υγεία και μια επιτυχημένη σεζόν με την ομάδα μας».

*Αναλυτικό ρεπορτάζ ΠΑΟΒ στο φύλλο της Πρωινής την Τετάρτη.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot