FOLLOW US: facebook twitter

Πάνω από 800 άτομα στον Φάρο Κατακόλου

Ημερομηνία: 21-08-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κεντρικά Άρθρα, Νέα

Πλήθος κόσμου επισκέφθηκαν προχθές το μνημείο

Την Κυριακή 18 Αυγούστου 2024 Παγκόσμια Ημέρα Φάρων, ο Φάρος Κατακόλου ήταν ένας από τους 18 επισκέψιμους Φάρους του Πολεμικού Ναυτικού, τον οποίον επισκέφθηκαν τα μέλη του παραρτήματος Ηλείας της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού, καθώς και πλήθος πολιτών που ξεπέρασε τα 700 – 800 άτομα.

Το Μνημείο πολιτιστικής κληρονομάς που κοσμεί την περιοχή του Κατακόλου τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής Κος Διονύσιος Καλαματιανός, ο Αντιπεριφερειάρχης εξυπηρέτησης του πολίτη & ψηφιακής διακυβέρνησης Κος Θεόδωρος Βασιλόπουλος, ο Δήμαρχος Πύργου Κος Στάθης Καννής, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Πύργου Κος Δημήτριος Μεσσαλάς, οι Αντιδήμαρχοι Πύργου Κος Νώντας Κυριαζής, Θεόδωρος Κόρδας, Αθανάσιος Τσαμπρινός, η Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Π. Κα Ρούλα Αλικάκη – Τζανέτου, ο Δασάρχης Πύργου Κος Παναγιώτης Λάττας, ο Πρόεδρος της Ε.Α.Α.Σ. Ηλείας Λοχαγός Αθανάσιος Τσιγκρέλης και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Κος Νικόλαος Παναγιωτακόπουλος.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Υπεύθυνο του Φάρου Ανθυπασπιστή Σωτήριο Ιατρόπουλο και στον Ανθυπασπιστή Βασίλειο Φασουλή της Υ.Φ. για την άρτια επαγγελματική τους κατάρτιση και την ευγένεια τους στους επισκέπτες που έφευγαν ικανοποιημένοι από την επίσκεψή τους στον Φάρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Πύργου διέθεσε αγροτικό μηχάνημα για τον καθαρισμό του περιβάλλοντα χώρου αλλά και το Δασάρχη Πύργου για την συμβολή του στον καθαρισμό γενικά του χώρου του Φάρου, αλλά και την συμβολή της Δ.Ε.Υ.Α.Π. για την παροχή λήψης νερού έξωθεν του Φάρου.

-Στο τέλος του έτους θα ολοκληρωθεί ο α’ όροφος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot