FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Ξεκινά η Ακαδημία-Τέσσερις καταξιωμένοι προπονητές στο τεχνικό τιμ

Ημερομηνία: 08-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου του Πανηλειακού, ξεκινά τις επόμενες μέρες τις προπονήσεις ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν. Η ερυθρόλευκη ακαδημία θα έχει προπονητές τους έμπειρους και καταξιωμένους στον χώρο του ποδοσφαίρου, Ντέγιαν Μιλοσέσκι, Κώστα Λούσκο, Σπύρο Νούσια και Σάκη Θεοδωρακόπουλο, όλοι με παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο του ποδοσφαίρου, καθώς όλοι έχουν παίξει στην Α΄ Εθνική και έχουν τις γνώσεις και την εμπειρία να μεταλαμπαδεύσουν τα μυστικά του αθλήματος στους μικρούς εκκολαπτόμενους ποδοσφαιριστές.

Στόχος του Πανηλειακού είναι να δουλέψει με τα νέα παιδιά, με τα δικά του παιδιά και κάθε χρόνο να προωθούνται από την ακαδημία όσο το δυνατόν περισσότερα στην πρώτη ομάδα. Ήδη τη φετινή σεζόν στην ανδρική ομάδα είναι τέσσερις ποδοσφαιριστές που προέρχονται από την ακαδημία του Πανηλειακού και είναι ο Γιώργος Θεοδωρακόπουλος, οι Διονύσης και Κώστας Λαμπρόπουλος καθώς και ο Βασίλης Γεωργουλόπουλος, που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τον Πανηλειακό. Και οι τέσσερις αναμένεται να πάρουν πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Ηλείας.

Τις πρώτες μέρες οι προπονήσεις όλων των τμημάτων της Ακαδημίας θα γίνονται στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου καθημερινά από τις 5μ.μ. και μετά, μέχρι να ετοιμαστούν οι εγκαταστάσεις της Συντριάδας.

Τηλ. επικοινωνίας:

-Ντέγιαν Μιλοσέσκι: 6983711605

-Κώστας Λούσκος: 6937044461

-Σπύρος Νούσιας: 6986520152

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot