FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Συμφωνία με Γαλανόπουλο

Ημερομηνία: 17-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com


Ο Δημήτρης Γαλανόπουλος αποχώρησε την προηγούμενη εβδομάδα από τον Πήγασο Πρασίνου και θα συνεχίσει τη σεζόν στον Πανηλειακό καθώς, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία και απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή και να ανακοινωθεί. Μια πολύ καλή προσθήκη για την ομάδα των Λούσκου-Μιλοσέσκι με έναν καλό σέντερ φορ, που έχει πολύ καλή επαφή με τα δίχτυα. Την προηγούμενη σεζόν ο 31χρονος επιθετικός πέτυχε 28 γκολ σε 22 συμμετοχές με τον Πήγασο, στο Πρωτάθλημα της Α2 και το Κύπελλο Ηλείας (25+3 γκολ).

Ο Πανηλειακός θα προχωρήσει και σε άλλες τρεις τουλάχιστον προσθήκες μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου, στα τέλη του μήνα και θα δυναμώσει σε όλες τις γραμμές.

Κατά τα άλλα, κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του Πανηλειακού στην τιμή των 50 ευρώ. Σημεία πώλησης είναι τα  καφέ «FRIDA» και «OZZI» και στο τηλέφωνο 6975556676.

Ευχαριστεί τον Κωνσταντακόπουλο

Το Δ.Σ. του Πανηλειακού, μέσω ανακοίνωσής του, ευχαριστεί θερμά τον Γιώργο Κωνσταντακόπουλο, ένθερμο φίλο και υποστηρικτή της ομάδας, ο οποίος δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Αθήνα στον κλάδο των καυσίμων. Ο κ. Κωνσταντακόπουλος, κάλυψε τα έξοδα της παραμονής στην ομάδα του Γιώργου Λούσκου, τον οποίο και ο Πανηλειακός μπόρεσε να διατηρήσει στις τάξεις του. Η προτροπή του κ. Κωνσταντακόπουλου, αλλά και η έμπρακτη στήριξή του, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους συμπατριώτες μας, να βοηθήσουν τον Πανηλειακό, καταλήγει η ερυθρόλευκη ανακοίνωση.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot