FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Σχεδόν πάνοπλος στο ντέρμπι

Ημερομηνία: 24-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μοναδική απουσία ο Αλμπέρτο Πρέντι

 

Ο Πανηλειακός δίνει την Κυριακή ντέρμπι με τον ΠΑΟΒ στο «Γρ. Καλάκος» της Βάρδας, για την 16η αγωνιστική στον 6ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής και το μοναδικό πρόβλημα που υπάρχει είναι αυτό της απουσίας του νεαρού μέσου Αλμπέρτο Πρέντι, ο οποίος εδώ και αρκετό διάστημα απουσιάζει λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Ο Μάνος Διαμαντόπουλος είναι πλέον απολύτως καλά, τιμωρημένοι από κάρτες δεν υπάρχουν  και ο τεχνικός Άγγελος Διγκόζης θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ξεκινήσει καλά το 2019 με δύο νίκες επί της Νίκης Τραγανού και του Φοίβου Κρεμαστής και μια ισοπαλία με τη Θύελλα Ραφήνας και θέλουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα του Ομίλου, που βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας. Ο Πανηλειακός θα κυνηγήσει τη νίκη, όπως σε κάθε παιχνίδι και ευελπιστεί να χαμογελάσει μετά το πέρας της 16ης αγωνιστικής.

Στη Βάρδα, αναμένεται να βρεθούν αρκετοί φίλοι της ομάδας, όπως και γενικότερα πολλοί φίλαθλοι από όλη την Ηλεία καθώς μιλάμε για το μεγάλο ηλειακό ντέρμπι της Γ΄ Εθνικής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος