FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Πλήθος κόσμου στην κοπή της πίτας

Ημερομηνία: 05-02-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το βράδυ της Κυριακής στο café-bar “Frida” ιδιοκτησίας του παίκτη-προπονητή του Πανηλειακού, Ντέγιαν Μιλοσέσκι, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Πανηλειακός.

Παραβρέθηκαν πολλοί φίλοι της ομάδας, αλλά και εκπρόσωποι ηλειακών ποδοσφαιρικών σωματείων καθώς ο Πανηλειακός είχε απευθύνει πρόσκληση σε όλα τα σωματεία της Α΄ Κατηγορίας Ηλείας.

Μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης Δημήτρης Νικολακόπουλος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα πρόληψης και προαγωγής της Υγείας Γιώργος Παναγούλιας, η εκπρόσωπος του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Ανδρέα Νικολακόπουλου, Αφροδίτη Τσακοπιάκου, ο εκπρόσωπος του Βουλευτή Ηλείας, Μιχάλη Κατρίνη, Γιώργος Καραστέργιος, ο Αντιδήμαρχος Πύργου Δημήτρης Τζουανόπουλος, ο επικεφαλής της «Αναγένεσις» Χάρης Μιχαλακόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας αλλά και στέλεχος του Πανηλειακού, Ανδρέας Νικολακόπουλος και ο Γ.Γ. της ΕΠΣ Ηλείας, Ανδρέας Γκιόκας.

Ο προπονητής του Πανηλειακού, Κώστας Λούσκος, μίλησε στους παρευρισκόμενους και ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως έχει ξεκινήσει από το καλοκαίρι ένα νέο, μεγάλο όσο και δύσκολο εγχείρημα από πλευράς Πανηλειακού, με στόχο μακροπρόθεσμα να επιστρέψει η ιστορική ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες και σε αυτό έχει ανάγκη την στήριξη όλης της πόλης.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος