FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Πήρε Σταματελάτο, Νικολόπουλο

Ημερομηνία: 19-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”94973″ img_size=”full”][vc_column_text] Δύο ακόμα Ηλείους ποδοσφαιριστές ενέταξε στο δυναμικό του ο Πανηλειακός. Ο λόγος για τον επιθετικό Νίκο Σταματελάτο και τον μεσοεπιθετικό  Γιάννη Νικολόπουλο. Ο 31χρονος Σταματελάτος τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον Α.Ο. Μακρισίων και την προηγούμενη σεζόν στην Α1  είχε 27 συμμετοχές και 5 γκολ. Έχει αγωνιστεί ξανά στον Πανηλειακό, τη σεζόν 2007-2008 στη Δ΄ Εθνική, υπό τις οδηγίες του Αλεξάντερ Ίλιτς.

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός Γιάννης Νικολόπουλος, έπαιξε την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στον Α.Ο. Κυπαρισσίας, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Ατρόμητο Βαρβάσαινας και τον Πέλοπα Πύργου. Έτσι, ο Πανηλειακός έφτασε τις οχτώ μεταγραφές, καθώς είχαν προηγηθεί οι Δημήτρης και Παναγιώτης Τσίγκρηλας, Παπαπέτρου, Ασημακόπουλος, Κύτταρης και Λίλα.

Τα δύο πρώτα φιλικά

Στα της προετοιμασίας, κλείστηκαν δύο εκτός έδρας φιλικά παιχνίδια με αντιπάλους τον Αστέρα Βλαχιώτη την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου και τον Διαγόρα Βραχνεΐκων την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για δύο  δυνατά ματς απέναντι σε ομάδες που, εκτός απροόπτου, θα τεθούν αντιμέτωπες του Πανηλειακού στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν κι άλλοι φιλικοί αγώνες με σκοπό την καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Ευχαριστήρια

Η Διοίκηση και η Επιτροπή Αναγέννησης του Α.Ο. Πανηλειακός ευχαριστεί θερμά τον επιχειρηματία και πιστό φίλο της ομάδας, κ. Γιάννη Τοπιντζή, ο οποίος στηρίζει σταθερά και αδιαλείπτως τον Πανηλειακό, για την οικονομική και ηθική του ενίσχυση, στο δύσκολο νέο ξεκίνημα που επιχειρεί το φετινό καλοκαίρι η ομάδα.

Επίσης, ευχαριστεί θερμά τους επιχειρηματίες και φίλους της ομάδας, κ.κ.  Δημήτρη και Γιώργο Μιχαλόπουλο, καθώς και τον Βασίλη Μαργαρίτη, ο οποίος αν και μόνιμος κάτοικος Δανίας, με καταγωγή από την Θεσσαλονίκη και με μόνη σχέση με την ομάδα μας φίλους και γνωστούς από τον Πύργο, προέβη στην αγορά μίας κάρτας διαρκείας GOLD επιθυμώντας, όπως τόνισε ο ίδιος, να ενισχύσει μία ιστορική ομάδα όπως ο Πανηλειακός. Πρόκειται για μία συγκινητική κίνηση, που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τους απανταχού Ηλείους φίλους της ομάδας.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot