FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Παραίτηση Νικολούλια, Αθανασόπουλου-Ευχαριστήρια ανακοίνωση από την ομάδα

Ημερομηνία: 16-06-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

O Αντιπρόεδρος του Πανηλειακού, Μιχάλης Νικολούλιας και το μέλος του Δ.Σ. Βασίλης Αθανασόπουλος, δήλωσαν την παραίτησή τους από το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανηλειακού, μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της ομάδας για την ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης (28 Ιουνίου). O Νικολούλιας και ο Αθανασόπουλος, πιστοί φίλοι του Πανηλειακού πολλά χρόνια τώρα, μπήκαν πέρυσι στο Δ.Σ. για να ενισχύσουν την προσπάθεια επιβίωσης της ομάδας κι έκαναν μεγάλη προσπάθεια, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης, ώστε ο Πανηλειακός να κρατηθεί όρθιος.

Ο Μιχάλης Νικολούλιας ανέφερε στη γραπτή του δήλωση:

«Στη ζωή μου στάθηκα πάντα δίπλα στην ομάδα της πόλης μου σαν οπαδός. Παράγοντας δεν έγινα ποτέ, μόνο όταν η περσινή αναγκαία κατάσταση μας κάλεσε. Παιδιά από τους οργανωμένους, ως επί το πλείστον, κρατήσαμε όρθιο το σωματείο που μας μεγάλωσε και μας οδήγησε. Θέλω σήμερα (σ.σ. χθες), αφού επιτέλους ανακοινώθηκε και η γενική συνέλευση, να δηλώσω την παραίτηση μου από το Δ.Σ. του Α.Ο. ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ και από την θέση του Αντιπροέδρου που είχα. Πιστεύω στην ιδέα της ομάδας, μιας ομάδας όμως που θα είναι ισάξια απέναντι στην ιστορία της και όχι επαίτης διαφόρων καταστάσεων και σε αυτό έχουμε ιστορικό καθήκον όλοι μάς. Εύχομαι ότι καλύτερο στην ιδέα του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ».

Η δήλωση του Βασίλη Αθανασόπουλου:

«Μιας και ανακοινώθηκε (επιτέλους) η Γενική Συνέλευση της ομάδας, οφείλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που φέτος αφήσαμε την εξέδρα και μπήκαμε μπροστά μαζί με τον αείμνηστο Πρόεδρο Χρήστο Χίτο, τον κύριο Ανδρέα Νικολακόπουλο, τον Κώστα Λούσκο και τον ανιδιοτελή εργάτη Γιώργο Μώρο. Αυτοί δεν είναι άλλοι από τους Πάνο Παναγούτσο, Μιχάλη Νικολούλια και Αντώνη Κανελλόπουλο και φυσικά όλα τα παιδιά του Συνδέσμου RED BOYS. Επειδή ποτέ δεν υπήρξα παράγοντας και ούτε πρόκειται να γίνω άλλωστε, δηλώνω την παραίτησή μου από Μέλος του Δ.Σ. της ομάδας και εύχομαι γρήγορα η ομάδα μας να ξαναβρεί τον δρόμο της».

Τους ευχαρίστησε ο Πανηλειακός

Ο Πανηλειακός, μέσω ανακοίνωσής του, ευχαρίστησε τους Νικολούλια, Αθανασόπουλο για την προσφορά τους: «Άπαντες στην οικογένεια του Α.Ο. Πανηλειακός αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά τα πρώην μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ένθερμους φίλους της αγαπημένης μας ομάδας, Μιχάλη Νικολούλια και Βασίλη Αθανασόπουλο, οι οποίοι υπέβαλαν νωρίτερα και γνωστοποίησαν μέσω προσωπικών ανακοινώσεων την παραίτησή τους».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος