FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-Παναργειακός 0-2: Σοκαριστική ήττα…

Ημερομηνία: 16-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Κακή εμφάνιση από τους «ερυθρόλευκους», που έκαναν τον Παναργειακό να φαίνεται… ομαδάρα!

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

Για την 9η αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, ο Πανηλειακός ηττήθηκε χθες στον Πύργο από τον Παναργειακό με 0-2. Μια ήττα εκτός προγράμματος από μια ομάδα που δεν θεωρείται από τις δυνατές της κατηγορίας (μέχρι χθες είχε 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες) και θα δώσει μάχη για την παραμονή. Ο Πανηλειακός, όμως, που δεν είχε τους Πεντρίνιο (αποχώρησε), Δημάκη και με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό Αντουάν Λεμαρί στο βασικό σχήμα, πραγματοποίησε κακή εμφάνιση. Έδωσε χώρο εξαρχής στον Παναργειακό, προφανώς για να χτυπήσει στην κόντρα, αλλά έχασε πολλές μάχες στο κέντρο, δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα και ως εκ τούτου να δημιουργήσει κινδύνους, αν εξαιρέσουμε ένα απευθείας φάουλ του Λεμαρί στο 25΄ που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Παναργειακός έβγαλε φάσεις και στα δύο ημίχρονα και εν τέλει σκόραρε δύο φορές στο τελευταίο τέταρτο και έφυγε από τον Πύργο με ένα ανέλπιστο γι’ αυτόν τρίποντο, που πανηγύρισε έξαλλα.

Ο Πανηλειακός είναι πλέον δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, και μετά το χθεσινό αποτέλεσμα είναι αναγκασμένος να κοιτάζει προς τα κάτω και όχι τα υψηλά διαζώματα της βαθμολογίας, ώστε να αποφύγει τον υποβιβασμό!

Καλά στοιχεία έδειξε ο τεχνίτης Λεμαρί, ενώ στην αποστολή ήταν και ο Πορτογάλος μέσος Ρουιζίνιο, που δεν είχε προπονήσεις με την ομάδα στα πόδια του και γι’ αυτό δεν αγωνίστηκε.

Το φιλμ του αγώνα

Στο 8΄ σουτ του Π. Τσίγκρηλα, λίγο μέσα από την μεγάλη περιοχή, λίγο άουτ.

Στο 22΄ σουτ Τσιώλη από δεξιά μέσα στην περιοχή, μπλοκάρει στην κλειστή γωνία ο Καρακίτσος.

Στο 26΄ απευθείας φάουλ Λεμαρί, στο οριζόντιο δοκάρι και άουτ.

Στο 28΄ σουτ Μαρίνη από τη γωνία της μικρής περιοχής, βγαίνει γρήγορα πάνω του ο Καρακίτσος και αποκρούει.

Στο 32΄ σουτ Μαρίνη αμαρκάριστος από αριστερά στην περιοχή, μπλοκάρει ο Καρακίτσος.

Στο 65΄ μακρινό σουτ Λεμαρί, άουτ.

Στο 75΄ σουτ Τσιράκη από αριστερά μέσα στην περιοχή, από μπαλιά του Τσιώλη, 0-1. 

Στο 83΄ λάθος Κασμερίδη έξω από την μεγάλη περιοχή, επωφελείται ο Χαλκιαδάκης βγαίνει τετ-α-τετ, περνάει και τον Καρακίτσο, 0-2.

Από τον Πανηλειακό δεν υπήρχαν διακριθέντες χθες, με εξαίρεση τον Καρακίτσο, που στο α΄ ημίχρονο, σε τρεις περιπτώσεις, κράτησε ανέπαφη την εστία του. Με τον Παναργειακό αγωνίστηκε στο β΄ ημίχρονο ο Πυργιώτης μέσος, Διονύσης Πλαστουργός, ο οποίος τις τελευταίες εβδομάδες ταλαιπωρήθηκε από Covid-19 και πριν λίγες μέρες επέστρεψε στις προπονήσεις.

Πανηλειακός: Καρακίτσος, Μάρκου, Διαμαντόπουλος, Κασμερίδης, Δ. Τσίγκρηλας, Κακά (40΄ Μπάλλας), Αντωνιάδης (80΄ Αράπι), Λεμαρί (66΄ Μπαλός), Π. Τσίγκρηλας (66΄ Γαλανόπουλος), Καλομοίρης, Λούσκος.     

Παναργειακός: Παππάς, Πατσιαβούρας, Λιακόπουλος, Καπετανάκης, Σαϊρίνεν, Μαρίνης (62΄ Τσιράκης), Α. Τσάνι (73΄ Αντωνόπουλος-86΄ Σακελλαρόπουλος), Τσιώλης, Λ. Τσάνι (73΄ Πλαστουργός), Καμπεράι, Χαλκιαδάκης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος