FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-Παναργειακός 0-0: Μπορούσε τη νίκη

Ημερομηνία: 07-10-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Φάση από το ματς με πρωταγωνιστή τον αρχηγό Παναγιώτη Τσίγκρηλα.

 

Ο Πανηλειακός πάλεψε για το τρίποντο αλλά έμεινε στο «Χ»

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Πανηλειακός, μπροστά σε 700 περίπου φιλάθλους, πάλεψε για τη νίκη κόντρα στον Παναργειακό, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, αλλά δεν τα κατάφερε κι έμεινε στην ισοπαλία (0-0), φτάνοντας τους 4 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» του Κώστα Λούσκου ήταν καλοί ανασταλτικά, δεν απειλήθηκαν από τους «Λύκους» αλλά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι υστέρησαν. Δημιούργησαν ελάχιστες καλές φάσεις κι έτσι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Πάντως το γεγονός ότι μια τόσο νεανική ομάδα στέκεται καλά στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, φέρνει άνεμο αισιοδοξίας για τη συνέχεια.

Λίγες καλές φάσεις

Ο Πανηλειακός μπήκε δυνατά, πίεσε ψηλά, έπαιξε παθιασμένα στο πρώτο 20λεπτο του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να γίνει απειλητικός. Ο Παναργειακός ισορρόπησε μετά το 20λεπτο, αλλά η πρώτη καλή φάση ήταν για τον Πανηλειακό στο 28΄. Ο Π. Τσίγκρηλας κέρδισε τις κόντρες μπήκε στην περιοχή, σούταρε, αλλά απέκρουσε ο Μποζιονέλος, ενώ το  νέο σουτ του Παπαπέτρου κόντραρε σε αμυντικούς. Στο 32΄ ωραίο απευθείας  φάουλ του Πρέντι απέκρουσε στο δεξί «Γ» εντυπωσιακά ο γκολκίπερ του Παναργειακού. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 39΄ με ένα σουτ του Κυριακόπουλου που πέρασε λίγο άουτ και στο 42΄ με μια κεφαλιά του Εμέκα που είχε την ίδια κατάληξη.

Στην επανάληψη, οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν ακόμα λιγότερες με τις δύο ομάδες να προσέχουν την άμυνά τους. Ο Πανηλειακός έφτασε κοντά στο γκολ στο 58΄, όταν ο Πρέντι εκτέλεσε φάουλ και η κεφαλιά του Λούσκου πέρασε λίγο άουτ και ο Παναργειακός απείλησε στο 65΄ όταν ο Κυριακόπουλος μπήκε στην περιοχή από δεξιά αλλά σούταρε αρκετά μέτρα άουτ. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν σημειώθηκε κάποια μεγάλη φάση, παρότι ο Πανηλειακός πίεσε στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρία και να σκοράρει. Σε αυτό συνέλαβε και ο τραυματισμός του Π. Τσίγκρηλα στο 60΄ που αντικαταστάθηκε από τον Αρβανίτη.

Καλύτεροι από τους ερυθρόλευκους οι τέσσερις της αμυντικής γραμμής, Δ. Τσίγκρηλας, Μπαβέλης, Παπαπέτρου, Νικολόπουλος και ο Πρέντι, όλοι όμως έτρεξαν πολύ και έπαιξαν παθιασμένα. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Ρούτση από την Κορινθία.

Πανηλειακός: Καρακίτσος, Παπαπέτρου, Νικολόπουλος, Σταματελάτος, Μπαβέλης, Δ. Τσίγκρηλας, Λούσκος (90′ Κουζής), Μπάλλας (78′ Λιαρόπουλος), Π. Τσίγκρηλας (60′ λ.τρ. Αρβανίτης), Πρέντι, Τσαμπούρης (50′ Κύτταρης).

Παναργειακός: Μποζιονέλος, Β. Φλεβάρης, Τσάκα, Βουρνάζος, Φλώρος (72′ λ.τρ. Τζιόλας), Εμέκα, Μπλάτσος, Χ.Φλεβάρης, Τσιρλίδης (90′ Φασουλής), Παιδάκης (72′ Μπαλαμπάνος), Κυριακόπουλος (86′ Μανιάτης).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος