FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-Παναιγιάλειος 0-1: Χωρίς κίνητρο ήρθε η ήττα

Ημερομηνία: 01-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85629″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Πανηλειακός  ηττήθηκε από τον Παναιγιάλειο στον Πύργο με 0-1, είναι στην 7η θέση με 31 βαθμούς και παρά την ήττα εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή στη Γ΄ Εθνική. Η έλλειψη κινήτρου καθώς οι ερυθρόλευκοι ήθελαν πριν τον αγώνα μόλις ένα βαθμό για να εξασφαλίσουν την παραμονή, που όμως εν τέλει δεν χρειάστηκε, οδήγησε σε μια κακή εμφάνιση και στη φυσιολογική όπως εξελίχθηκε ήττα. Οι ερυθρόλευκοι παρουσιάστηκαν ελάχιστα απειλητικοί, με τον Παναιγιάλειο, που «καιγόταν» για το τρίποντο, να έχει κλείσει καλά τους διαδρόμους και να απειλεί κυρίως από στημένες μπάλες ή μακρινά σουτ. Στο α΄ ημίχρονο ο Πανηλειακός είχε την εδαφική υπεροχή, ανούσια όμως και ο Παναιγιάλειος έφτασε τρεις φορές κοντά στο γκολ. Στο 7΄ απευθείας φάουλ του Τζανουλίνου απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Κυρίτσης και στο 16΄ το σουτ του Κοτσόκολου έξω από τη μεγάλη περιοχή σταμάτησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κυρίτση. Στο 32΄ οι Πυργιώτες δημιούργησαν την πρώτη ευκαιρία τους στο ματς, με τον Μπαρμπαρούση να περνά δύο παίκτες και να σουτάρει λίγο μέσα από την περιοχή, ελάχιστα άουτ. Στο 45΄ ο Παναιγιάλειος έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-1. Ο Κοτσόκολος σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό, πήρε ύψος, ο Πανάρετος έδωσε κεφαλιά-πάσα στον αμαρκάριστο Γραμματίκα, που μόνος απέναντι από τον Κυρίτση πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια.

0-1 στο 64΄

Στην επανάληψη, το σκηνικό δεν άλλαξε, με τον Πανηλειακό να έχει φλύαρη υπεροχή και να γίνεται πιο πιεστικός μετά το 0-1. Στο 64΄, λοιπόν, οι Αιγιώτες πέτυχαν το γκολ που δικαιούνταν. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Τζανουλίνου ο Φουρτάδο πήρε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα πρώτα στο δοκάρι κι έπειτα στα δίχτυα. Στο 70΄ ένα ψηλοκρεμαστό σουτ του Κοτσόκολου πέρασε άουτ και στο 80′ είχαμε μεγάλη ευκαιρία για τον Πανηλειακό. Ο Νικολακόπουλος σούταρε, απέκρουσε ασθενώς ο γκολκίπερ Κοντογεώργος και στην επιστροφή το σουτ του Π. Τσίγκρηλα από πολύ καλή θέση κόντραρε σε σώματα αμυνόμενων και πέρασε κόρνερ. Στο 90′ σουτ του Νικολακόπουλου από διαγώνια θέση μέσα από την περιοχή αποκρούστηκε από τον Κοντογεώργο.

Πανηλειακός: Κυρίτσης, Καμβύσης (66′ Π. Τσίγκρηλας), Σταθάτος (55′ Νικολακόπουλος), Δ. Τσίγκρηλας (73′ Μανωλιάς), Αρβανίτης, Μπουτσικάκης, Χατζηστάμου, Κωνσταντακόπουλος, Πρέντι (43′ λ.τρ. Αντωνόπουλος), Μπαρμπαρούσης, Νικολόπουλος.

Παναιγιάλειος: Κοντογεώργος, Γραμματίκας, Μαλισσόβας, Λούγκος, Παπασπηλιόπουλος, Κοτσόκολος (90+’ Κουτρόπουλος), Πανάρετος (75′ Τορεζάνι), Τζανουλίνος, Φουρτάδο (90+’ Μπακατσέλος), Κούντικ (87′ Σκούτας), Βλάχος.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot