FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: «Όλοι μαζί κρατάμε την φλόγα δυνατή»-Οι τιμές των διαρκείας

Ημερομηνία: 08-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός ανακοίνωσε και επίσημα τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίες είναι οι χαμηλότερες που θα μπορούσαν, έτσι ώστε να στηρίξει την ομάδα όλος ο φίλαθλος κόσμος του Πύργου και όχι μόνο. Μόλις 30 ευρώ κοστίζει για όλες τις Θύρες, εκτός από την «4» που κοστίζει 80 ευρώ.

Κάτι που σημαίνει πως κάθε ερυθρόλευκος φίλαθλος, με 2 ευρώ περίπου ανά αγώνα, θα μπορεί να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα. Η διάθεση των καρτών διαρκείας θα ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα, με σύνθημα «Όλοι μαζί κρατάμε την φλόγα δυνατή».

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού

«Η Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της καμπάνιας των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2019/2020.

Με κεντρικό σύνθημα “Όλοι μαζί κρατάμε την φλόγα δυνατή!” ξεκινάει από Δευτέρα 12/8, η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Σε ένα καλοκαίρι με μεγάλες αντιξοότητες, όπου η συμμετοχή της ομάδας μας κρίθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, και συναισθανόμενοι τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε ως κοινωνία, αποφασίστηκε η μείωση των τιμών των εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Έτσι, οι κάρτες διαρκείας για τη σεζόν 2019/2020 αποφασίστηκε να χωρίζονται στις ακόλουθες δύο κατηγορίες:

– RED CARD (Θύρες 3, 5, 8, 9, 10) – 30€

– GOLD CARD (Θύρα 4) – 80€

Μέχρι την Δευτέρα 12/8, ημερομηνία κατά την οποία ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, μπορούν να πραγματοποιούνται προπαραγγελίες με τους ακόλουθους τρόπους:

– Μέσω τηλεφώνου στο: 6982 868 072

– Μέσω email στο: info.paniliakosfc@gmail.com

– Μέσω μηνύματος στις επίσημες σελίδες της ομάδας μας σε Facebook και Instagram.

ΣΤΗΡΙΞΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ

ΚΛΕΙΣΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΜΑΡΑΚΑΝΑ».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος