FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Οι αστάθμητοι παράγοντες με τον Αχαρναϊκό

Ημερομηνία: 30-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”74428″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Πανηλειακός στραβοπάτησε με τον Αχαρναϊκό στο Στάδιο Πύργου (0-0), το απόγευμα του Σαββάτου. Mοναδικός στόχος στο συγκεκριμένο ματς ήταν η νίκη, αφού ο Αχαρναϊκός είναι μια από τις πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου. Στο ποδόσφαιρο, όμως, κανένα αποτέλεσμα δεν είναι σίγουρο εκ των προτέρων. Μας το είχε πει και ο Αλέξης Μαντζούνης τρεις μέρες πριν το ματς με τον Αχαρναϊκό: «Εμείς δεν αλλάζουμε την νοοτροπία μας. Θα παίξουμε μόνο για τη νίκη όπως σε κάθε παιχνίδι, αλλά όπως έχω ξαναπεί κανείς δεν παίζει μόνος του στο γήπεδο, υπάρχει ο αντίπαλος αλλά και πάρα πολλοί αστάθμητοι παράγοντες». Λες και το διαισθανόταν ο Μεσσήνιος τεχνικός και ο σοβαρότερος αστάθμητος παράγοντας το Σάββατο ήταν –αν μη τι άλλο- τα δοκάρια. Δύο σε διάστημα πέντε λεπτών είχε ο Πανηλειακός στο α΄ ημίχρονο (στο 25΄ σε κεφαλιά του Αρβανίτη και στο 30΄ σε σουτ του Χατζηστάμου). Αν έμπαινε εκεί ένα γκολ, το αποτέλεσμα κατά πάσα πιθανότητα θα ήταν διαφορετικό.

Βέβαια, από το 37΄ που έμεινε ο Αχαρναϊκός με δέκα παίκτες έως το 80΄ που έμεινε και ο Πανηλειακός με δέκα, είναι 43 λεπτά. Τι έκανε η ομάδα σε αυτά τα 43΄ λεπτά που έπαιζε με παίκτη παραπάνω; Τίποτα ιδιαίτερο. Ο λόγος; Σαν να επαναπαύτηκαν οι ποδοσφαιριστές πως αργά ή γρήγορα θα μπει το γκολ, εφόσον ο αντίπαλος έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Έλα όμως που στο ποδόσφαιρο, δεν πρέπει να επαναπαύεσαι ποτέ, διότι από τη μια στιγμή στην άλλη το πλεονέκτημα μπορεί να γίνει… μειονέκτημα, όπως στη φάση της αποβολής του Μπαρμπαρούση. Άλλη μια αποβολή για τον Πανηλειακό, που έφτασε τις τέσσερις σε ισάριθμους αγώνες και αυτό πρέπει να διορθωθεί. Παρά ταύτα στο 84΄ λίγο έλειψε ο Μπάρκας να πετύχει το χρυσό γκολ…

Στα αξιοσημείωτα, η… μεταγραφή εξπρές του Γιάννη Σωτηρόπουλου, που μεταγράφηκε σε ομάδα της Α2 Ηλείας, προκειμένου να εκτίσει την ποινή της τιμωρίας του  και επέστρεψε στον Πανηλειακό, για να μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά στο ματς με τον Αχαρναϊκό (μπήκε αλλαγή στο ημίχρονο στη θέση του Κωνσταντακόπουλου)!

 

Πανηλειακός: Καπετανάκης, Καμβύσης (85′ Βουργουντζής), Νικολόπουλος, Αρβανίτης, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος (88′ Π. Τσίγκρηλας), Χατζηστάμου, Κωσταντακόπουλος (46′ Σωτηρόπουλος), Μπαρμπαρούσης, Παναγόπουλος (69′ Μπάρκας), Σταθάτος.

Αχαρναϊκός: Κουμής, Ιωαννίδης, Χαραλαμπόπουλος, Μακρής, Τζανέτος, Μουτίδης, Καρβουνίδης, Νικολάου (46′ Δήμου), Νέρες (87′ Δεγαίτης), Μπουλγουρίδης (88′ Ναούμ), Τσιντώνης (84′ Καραγεώργης).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot