FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-Νίκη Τραγανού 0-0: Ο Πανηλειακός για τον τίτλο του Πρωταθλητή

Ημερομηνία: 04-04-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Τρίτη ισοπαλία με τη Νίκη Τραγανού και πλέον ο τίτλος του Πρωταθλητή Ηλείας θα κριθεί με αντίπαλο τον Ξενοφώντα

Του Κώστα Πλιάγκου
proinisports@gmail.com


Πανηλειακός και Νίκη Τραγανού αλληλοεξουδετερώθηκαν και στο τρίτο μεταξύ τους ημιτελικό, χθες στο Στάδιο Πύργου, έφεραν και τρίτη ισοπαλία (0-0) και το αποτέλεσμα αυτό βόλεψε τους Πυργιώτες, που προκρίθηκαν στους τελικούς της Α1 DUOMO-MONK καθώς είχαν τερματίσει στην πρώτη θέση του 1ου Ομίλου, ενώ η Νίκη Τραγανού στην δεύτερη. Στους τελικούς οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τον Ξενοφώντα Κρεστένων σε δύο ματς, o ορισμός της έδρας του πρώτου αγώνα θα γίνει με κλήρωση, και αν μετά τα δύο ματς, ένα σε κάθε έδρα, υπάρξει απόλυτη ισοβαθμία, θα γίνει και τρίτο παιχνίδι σε ουδέτερη έδρα, με παράταση και πέναλτι αν χρειαστεί.

Το χθεσινό ντέρμπι, ήταν δυνατό, με εντάσεις στον αγωνιστικό χώρο, αρκετούς τραυματισμούς, αλλά σε φίλαθλα πλαίσια, με τον διαιτητή Super League 2, Βασίλη Στάμο, να εγγυάται με την παρουσία του την καθ’ όλα ομαλή διεξαγωγή του. Το παιχνίδι παρακολούθησαν 1000 περίπου φίλαθλοι, με τους 150 περίπου οργανωμένους του Πανηλειακού να δίνουν χρώμα στο παιχνίδι από την κατακόκκινη Θύρα 9.


Το παιχνίδι

Ο Πανηλειακός παρατάχθηκε χωρίς τον Κωτσάκη, λόγω πένθους, και η Νίκη Τραγανού χωρίς τον τιμωρημένο Γαργαρώνη και τον τραυματία Νικολόπουλο, ενώ ο Γεωργιόπουλος δεν ξεκίνησε το ματς λόγω ενός μικροτραυματισμού (πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο β΄ ημίχρονο).
Ο Πανηλειακός στο α΄ ημίχρονο είχε την εδαφική υπεροχή και μεγαλύτερη φάση στο 16΄, όταν από εκτέλεση φάουλ του Τζανέτου, κεφαλιά του Μπάλλα από κοντά πέρασε λίγο άουτ. Στο 42΄ σε μια σύγχυση μέσα στην περιοχή, κεφαλιά του Τζανέτου έδιωξε ο Δαλαβούρας.
Στο β΄ μέρος, η Νίκη έγινε πιο επιθετική καθώς δεν την βόλευε η ισοπαλία και ο Πανηλειακός ήταν επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις. Η πρώτη καλή φάση ήταν για τον Πανηλειακό, στο 52΄, όταν ο Τζανέτος επιχείρησε μπάσιμο και τον πρόλαβαν την τελευταία στιγμή οι αμυντικοί.
Στο 54΄ έγινε η πρώτη μεγάλη φάση για τους «μπλε», όταν σε αντεπίθεση ο Καλογερόπουλος μπήκε στην περιοχή έφτασε απέναντι από τον Καπετανάκη, σούταρε, αλλά απέκρουσε σωτήρια με διπλή προσπάθεια ο γκολκίπερ του Πανηλειακού.
Στο 78΄ σουτ του Έλιοτ μέσα από την περιοχή, οι ερυθρόλευκοι φώναξαν για χέρι-πέναλτι και η μπάλα απομακρύνθηκε εκατοστά πριν περάσει την γραμμή της εστίας. Στο 81΄ σουτ του Τριανταφύλλη μπλόκαρε ο Αντωνόπουλος και στο 84΄ νέο σουτ του Έλιοτ πέρασε λίγο άουτ. Στο 91΄ σουτ μακρινό του Κακογιάννου έφυγε άουτ, στην τελευταία φάση του αγώνα.


Πανηλειακός: Καπετανάκης, Γαλανόπουλος, Κανάνι, Κολόκας, Δ. Τσίγκρηλας, Δημάκης, Μπάλλας, Γκρίλλας (90΄ Μάζης), Τριανταφύλλης (83΄ Κακόγιαννος), Τζανέτος, Π. Τσίγκρηλας (73΄ Έλιοτ).

Νίκη Τραγανού: Αντωνόπουλος, Κ. Κολοτούρος, Χ. Κολοτούρος, Δ. Κασσιανός, Δαλαβούρας, Ι. Κασσιανός, Τσέλα, Μαργαρώνης (65΄ Γεωργιόπουλος), Δ. Κολοτούρος, Καλογερόπουλος (73΄ λ.τρ. Σαραντούλιας), Ραυτόπουλος (79΄ Κοντάνας).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος