FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Μέγας χορηγός στη φανέλα ο Όμιλος «BEVOUDAS GROUP OF COMPANIES»

Ημερομηνία: 04-12-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός ανακοίνωσε πως πλέον κεντρικός χορηγός της ομάδας θα είναι ο διακεκριμένος Όμιλος εταιριών «BEVOUDAS GROUP OF COMPANIES».

Μια σπουδαία εξέλιξη για τον Πανηλειακό, που προσπαθεί να βρει οικονομικούς πόρους ώστε να συνεχίσει να υφίσταται πρώτα απ’ όλα και από κει και πέρα να παλέψει για την παραμονή στη Γ΄ Εθνική. Ο Χρήστος Μπεβούδας έχει αποδείξει και κατά το παρελθόν πως είναι κοντά στην ομάδα και θα συνεχίσει να είναι, ορμώμενος από την αγάπη του για τον ιστορικό σύλλογο του Πύργου. Μια κίνηση -αν μη τι άλλο- αξιέπαινη και παράδειγμα προς μίμηση.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού

«Η Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την σύναψη χορηγικής συμφωνίας με τον όμιλο εταιρειών του κ. Χρήστου Μπεβούδα, «Bevoudas Group of Companies».
Ο ιδιαίτερα επιτυχημένος και συνεχώς ανελισσόμενος Όμιλος Εταιρειών του κ. Μπεβούδα θα αποτελέσει τον κεντρικό χορηγό της μεγάλης ομάδας της Ηλείας για την αγωνιστική περίοδο 2019/2020, ενώ παράλληλα θα διαφημίζεται στο εμπρόσθιο τμήμα της εμφάνισης της φετινής σεζόν.

Σταθερός αρωγός κάθε προσπάθειας που συντελείται προς όφελος του Πανηλειακού, ο κ. Χρήστος Μπεβούδας αποτελεί γέννημα-θρέμμα της πόλης του Πύργου και ένθερμος υποστηρικτής από μικρό παιδί της ιστορικής ομάδας της πόλης μας. Μεγαλωμένος στην ίδια κερκίδα με την πλειοψηφία των μελών της νέας διοίκησης, που πήραν την δύσκολη απόφαση να βγουν μπροστά και να αναλάβουν τα ηνία του Συλλόγου το καλοκαίρι, ο κ. Χρήστος Μπεβούδας δεν θα μπορούσε να μην σταθεί στο πλευρό της μεγάλης φετινής προσπάθειας που καταβάλλεται για την σωτηρία του Πανηλειακού, συμφωνόντας να αποτελέσει τον μεγάλο χορηγό της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Η Διοίκηση της ομάδας επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Χρήστο Μπεβούδα και τον όμιλο εταιρειών «Bevoudas Group of Companies» για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν στην προσπάθεια που συντελείται στην ομάδα μας, καθώς και για το συνεχές ενδιαφέρον και την αγνή αγάπη και βοήθειά τους προς την ομάδα της πόλης μας.

Λίγα λόγια για τον Όμιλο εταιρειών «BEVOUDAS GROUP OF COMPANIES»

Συνεχώς ανελισσόμενος και ενισχυόμενος, ο όμιλος εταιρειών «Bevoudas Group of Companies» διαθέτει αυτή τη στιγμή στο δυναμικό του δύο καταστήματα ΑΒ Food Market στην Αμαλιάδα, καθώς και δύο πρατήρια υγρών καυσίμων BP σε Αμαλιάδα και Τραγανό.

Τα καταστήματα του ομίλου εταιρειών «Bevoudas Group of Companies» αποτελούν τα σύγχρονα και επώνυμα καταστήματα της περιοχής, με φιλικό και οικείο περιβάλλον αγορών που στοχεύουν στην κάλυψη των καθημερινών αναγκών των συμπολιτών μας.

Οι άνθρωποι του ομίλου με «μεράκι» και κέφι για τη σωστή εξυπηρέτηση του πελάτη γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες της τοπικής αγοράς που μας στηρίζει όλο και περισσότερο στους καιρούς οικονομικής δυσχέρειας που διανύουμε.
Με γνώμονα το υψηλό χρέος της «κοινωνικής ευθύνης» που διακατέχει τον όμιλο εταιρειών «Bevoudas Group of Companies» είναι υποχρέωσή μας να συνεισφέρουμε στην τοπική μας κοινωνία όπου αλληλεπιδρούμε και αναπτυσσόμαστε.

Με στρατηγικό στόχο ότι η βιώσιμη ανάπτυξη του ομίλου εταιρειών είναι συνυφασμένη με την ευημερία της τοπικής μας κοινωνίας, ενισχύουμε δυναμικά δράσεις των συμπολιτών μας και ενώνουμε τα χέρια για την πρόοδο του τόπου μας.

ΑΒ FOOD MARKET ΜΠΕΒΟΥΔΑΣ

ΑΓ. ΤΡΥΦΩΝΟΣ 5, ΑΜΑΛΙΑΔΑ, Τ.Κ.: 27 200

Τηλ.: 26220 29120

E-mail: abamaliadas@hotmail.com

ΑΒ FOOD MARKET ΜΠΕΒΟΥΔΑΣ

ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ & ΔΑΛΙΑΝΗ, ΑΜΑΛΙΑΔΑ, Τ.Κ.: 27 200

Τηλ.: 26220 20000

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ BP ΜΠΕΒΟΥΔΑΣ

1ο χλμ. ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΤΡΑΓΑΝΟΥ

Τηλ.: 26230 54647

ΠΡΑΤΗΡΙΟ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ BP ΜΠΕΒΟΥΔΑΣ

1ο χλμ. ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ – ΧΑΒΑΡΙΟΥ»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος