FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Κάλεσμα στον κόσμο ενόψει των μπαράζ ανόδου-Αιχμές Ντάβαρη για την προκήρυξη

Ημερομηνία: 28-04-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν σήμερα στην Συντριάδα ο πρόεδρος του Πανηλειακού, Κώστας Ντάβαρης, ο προπονητής Ανδρέας Τρυφωνόπουλος και οι τρεις αρχηγοί της ομάδας, Γιάννης Κολόκας, Σάκης Τζανέτος και Παναγιώτης Τσαγκάρης, όπου έγινε ένας μίνι απολογισμός του πρωταθλήματος της Α1 και παράλληλα απηύθυναν κάλεσμα στους φιλάθλους της Ηλείας ενόψει των μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική αλλά και της φιέστας του Σαββάτου.

Ο Α. Τρυφωνόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η ομάδα κατάφερε να κατακτήσει ένα δύσκολο πρωτάθλημα σε δύσκολες συνθήκες ύστερα από δύο χρόνια απραξίας. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα μας και στα παιδιά, που έκαναν μεγάλη προσπάθεια… Βρισκόμαστε στα μισά της διαδρομής κατακτώντας το πρωτάθλημα, γι’ αυτό απευθύνουμε κάλεσμα στους ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο και τον Πανηλειακό, και σε όλη την φίλαθλη Ηλεία και όχι μόνο, να βρεθεί κοντά στην ομάδα μας και να καταφέρουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την επάνοδο στην Γ΄ Εθνική».

Ο πρόεδρος του Πανηλειακού, Κώστας Ντάβαρης, άφησε σαφείς αιχμές για την προκήρυξη του πρωταθλήματος από πλευράς ΕΠΣ Ηλείας και κάλεσε τον κόσμο να παραστεί το Σάββατο στην φιέστα. Ο κ. Ντάβαρης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Ήταν ένα δύσκολο πρωτάθλημα με μια προκήρυξη που περιείχε πολλές παγίδες και απρόοπτα, που δεν ήταν εύκολο να τα διαχειριστούμε. Παίξαμε 4 φορές με την ίδια ομάδα για να πάρουμε το πρωτάθλημα κι ενώ τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλο με 11 βαθμούς διαφορά. Το Σάββατο στις 7.30μ.μ. στο Στάδιο Πύργου έχουμε φιλικό με τον Κυπελλούχο Ηλείας, ΠΑΟ Βάρδας. Θα γίνει απονομή του Κυπέλλου και των μεταλλίων και καλούμε τον κόσμο να έρθει να χαρεί και να γιορτάσουμε αυτό που έχουμε πετύχει…».

Τέλος, οι αρχηγοί του Πανηλειακού ανέφεραν πως η στήριξη του κόσμου πρέπει να συνεχιστεί και στα μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική και κάλεσαν όλο τον κόσμο αλλά και τους φορείς της πόλης, να είναι κοντά στην ομάδα στα μπαράζ.


Κώστας Πλιάγκος


*Αναλυτικό ρεπορτάζ στο φύλλο της Πρωινής την Παρασκευή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος