FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Και επισήμως Νικολόπουλος, Σταματελάτος-Πρώτο φιλικό με Ζάκυνθο

Ημερομηνία: 20-08-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός ανακοίνωσε χθες τις μεταγραφές των Γιάννη Νικολόπουλου, Νίκου Σταματελάτου. Έτσι έφτασε τις οχτώ μεταγραφές, καθώς είχαν προηγηθεί οι Δημήτρης και Παναγιώτης Τσίγκρηλας, Παπαπέτρου, Ασημακόπουλος, Κύτταρης και Λίλα. Τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν κι άλλες και μέχρι το τέλος του μήνα το ρόστερ αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί. Εξάλλου, αύριο Τετάρτη οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό στη Ζάκυνθο κόντρα στον ΑΠΣ Ζακύνθου, ο οποίος επιστρέφει στη Γ΄ Εθνική, στη θέση του Κατασταρίου. Και την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου θα ταξιδέψει στη Σπάρτη για να αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τη νεοσύστατη ομάδα του Π.Σ. Σπάρτη του  Μίκι Τσίρκοβιτς και του πρώην ερυθρόλευκου ποδοσφαιριστή, Γιάννη Σωτηρόπουλου.

Η ανακοίνωση για Νικολόπουλο: «Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 24χρονο (γεν. 24/3/1996) ποδοσφαιριστή Γιάννη Νικολόπουλο.

Την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο Πυργιώτης μέσος αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Μεσσηνίας με την φανέλα του Α.Ο. Κυπαρισσίας, πραγματοποιώντας 15 συμμετοχές (13 στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο της Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας) και σκοράροντας 2 τέρματα (ένα σε κάθε διοργάνωση). Κατά το παρελθόν, ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί επίσης σε Ατρόμητο Βαρβάσαινας και Πέλοπα Πύργου.

Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Γιάννη στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία και καλή επιτυχία με την ερυθρόλευκη φανέλα».

Η ανακοίνωση για Σταματελάτο: «Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 32χρονο (γεν. 20/5/1988) ποδοσφαιριστή Νίκο Σταματελάτο.

Ο έμπειρος Ηλείος μεσοεπιθετικός, ο οποίος επιστρέφει και πάλι στην ομάδα μας ύστερα από 12 χρόνια, φόρεσε για πρώτη φορά την φανέλα του Πανηλειακού το 2007, όταν σε ηλικία 19 ετών αγωνίστηκε υπό τις οδηγίες του Aleksandar Ilić στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής προέρχεται από διαδοχικές γεμάτες σεζόν στα γήπεδα της Α1 κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Ηλείας, πραγματοποιώντας 105 συμμετοχές με τις φανέλες των Λευκού Αστέρα Σκουροχωρίου, Ενιπέα Λαντζοΐου και Α.Ο. Μακρισίων και πετυχαίνοντας 46 γκολ.

Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει και πάλι τον Νίκο στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία και καλή επιτυχία με την ερυθρόλευκη φανέλα».

*Η Διοίκηση και η Επιτροπή Αναγέννησης του Α.Ο. Πανηλειακός ευχαριστεί θερμά τις επιχειρήσεις Nostro Café και Parea Café για την οικονομική και ηθική τους ενίσχυση μέσω της αγοράς εισιτηρίων διαρκείας στο δύσκολο νέο ξεκίνημα που επιχειρεί το φετινό καλοκαίρι η ομάδα μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος