FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Για νέα μάχη, με την πανίσχυρη Σπάρτη

Ημερομηνία: 06-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την Κυριακή στις 3μ.μ., στο «Μαρακανά»

 

Του Κώστα Πλιάγκου

 

Ο Πανηλειακός δεν κατάφερε να αποσπάσει βαθμολογικό όφελος κόντρα στη δυνατή Ερμιονίδα, έμεινε στους 9 βαθμούς και την Κυριακή δίνει νέα μάχη στον Πύργο, με άλλη μια πολύ δυνατή ομάδα με μεγάλο μπάτζετ και μάλιστα τη δυνατότερη ίσως της κατηγορίας. Ο λόγος για τον Π.Σ. Σπάρτη του Μίκι Τσίρκοβιτς, που μόλις την περασμένη Κυριακή έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας μετά την εντός έδρας ήττα από τη Ζάκυνθο. Η Σπάρτη έχει ως αποκλειστικό στόχο την άνοδο, διαθέτει πολλούς έμπειρους και πολύ καλούς ποδοσφαιριστές για την κατηγορία και στην τεχνική ηγεσία τον εξαιρετικό Σερβοέλληνα προπονητή, Μίκι Τσίρκοβιτς, γνωστός από το μακροχρόνιο πέρασμά του από τον ΠΑΟ Βάρδας, με τον οποίο είχε μεγάλες επιτυχίες.

Χωρίς την πίεση του αποτελέσματος

Ο Πανηλειακός σε αυτό το ματς δεν έχει την πίεση του αποτελέσματος καθώς ο αντίπαλος θεωρείται το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν θα παλέψει για το θετικό αποτέλεσμα, όπως έκανε και με την Ερμιονίδα και μάλιστα λίγο έλειψε να πάρει βαθμό, εφόσον προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ. Οι «ερυθρόλευκοι» με όπλο τους τα πολλά τρεξίματα και το πάθος στο παιχνίδι τους, θα προσπαθήσουν να βάλουν δύσκολα στην ομάδα της Λακωνίας και με λίγη τύχη μπορούν να κάνουν την έκπληξη. Αρκεί να το πιστέψουν. Άλλωστε, στο ποδόσφαιρο, ένα άθλημα που κρίνεται στο γκολ, δηλαδή στις λεπτομέρειες, τα πάντα μπορούν να συμβούν και τα μπάτζετ πολλές φορές δεν παίζουν ρόλο.

Συν τοις άλλοις, ο Πανηλειακός αναμένεται να έχει τη συμπαράσταση αρκετών φιλάθλων του, ίσως περισσότερων από κάθε άλλη φορά, λόγω και του μεγάλου αντιπάλου του, γεγονός που δίνει έξτρα κίνητρο στους ποδοσφαιριστές.

Στα αγωνιστικά, πέρα από τις γνωστές απουσίες των Δαλαβούρα, Ρούνη, απών θα είναι και ο Πρέντι που συμπλήρωσε κάρτες. Η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά και θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου.

Βασικός αρωγός η επιχείρηση «Ηλειακή Ελαιουργία»

Ο Πανηλειακός ανακοίνωσε πως στο πλευρό της ομάδας φέτος βρίσκεται και η «Ηλειακή Ελαιουργία»: «Η ιστορία της ελιάς και του ελαιολάδου χάνεται στα βάθη των αιώνων. Η ελιά αντανακλά χιλιάδες χρόνια ελληνικής ιστορίας και παράδοσης, ενώ πανθομολογούμενη είναι η σχέση της (σ.σ. κότινος) με τον αθλητισμό. Αποτελεί ευλογημένο καρπό για την Ελλάδα και ιδιαίτερα για την Ηλεία και την περιοχή του Πύργου. Ως απόρροια τούτου, δεν θα μπορούσαν να μην συνεργάζονται εταιρικά και χορηγικά ο μεγαλύτερος και ιστορικότερος αθλητικός σύλλογος της Ηλείας με μία από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις της περιοχής μας στο χώρο του ελαιολάδου.

Στο πλευρό, λοιπόν, της φετινής μεγάλης προσπάθειας του Πανηλειακού μας βρίσκεται και η άκρως επιτυχημένη επιχείρηση της περιοχής μας, Ηλειακή Ελαιουργία».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος