FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-Φοίβος Κρεμαστής 2-0: Υπόθεση λίγων λεπτών!

Ημερομηνία: 21-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σοβαρός στο β΄ ημίχρονο ο Πανηλειακός, «καθάρισε» σε 12 λεπτά το ματς

 

Ο Πανηλειακός επέστρεψε στις νίκες στον 6ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής, κερδίζοντας 2-0 το Φοίβο Κρεμαστής στο βαρύ αγωνιστικό χώρο του Σταδίου Πύργου. Αυτή ήταν η έκτη νίκη του στο πρωτάθλημα και έπιασε στην 4η θέση και στους 22 βαθμούς τον Παλληνιακό. Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη ήταν καλή στο β΄ ημίχρονο, διάστημα που αγωνίστηκε πιο πειθαρχημένα και σε διάστημα 12 λεπτών «καθάρισε» το παιχνίδι!

O Πανηλειακός μπήκε δυνατά στα πρώτα λεπτά για να πετύχει ένα γρήγορο γκολ που θα απλοποιούσε την υπόθεση «νίκη» και στο 3ο λεπτό από εκτέλεση φάουλ του Αντωνόπουλου, ο Νικολόπουλος από κοντά έπιασε κεφαλιά που πέρασε άουτ. Στη συνέχεια όμως, οι ερυθρόλευκοι είχαν ανούσια εδαφική υπεροχή και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν άλλη καλή ευκαιρία στο α΄ ημίχρονο. Αντίθετα, ο Φοίβος άρχισε σταδιακά να βγαίνει από το καβούκι του και στο 32΄ απείλησε πρώτη φορά. Μετά από μακρινή εκτέλεση φάουλ του Στελλά που έφερε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, ο Παπασταμάτης έπιασε κεφαλιά που υποχρέωσε τον Κυρίτση σε δύσκολη επέμβαση. Και στο 40΄ ο γκολκίπερ του Πανηλειακού προέβη σε δεύτερη απόκρουση σε σουτ του Λαμίν από διαγώνια θέση.

Πιο επιθετικός στο β΄ μέρος

Στο β΄ ημίχρονο, οι ερυθρόλευκοι μπήκαν πιο δραστήρια και άρχισαν να πιέζουν την εστία του Μιχαλάκη. Μάλιστα από το 46΄ ο Διγκόζης πέρασε στο παιχνίδι τον επιθετικογενή Αλέξη Νικολακόπουλο στη θέση του αμυντικογενούς Σαράντου Καμβύση, προκειμένου να γίνει πιο επιθετική η ομάδα. Έτσι, μετά από πολιορκία στην αντίπαλη περιοχή (τέσσερα κόρνερ μέσα σε λίγα λεπτά), στο 63΄ έγινε το 1-0. Ο Νικολόπουλος εκτέλεσε κόρνερ και ο Μπαρμπαρούσης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 70′ ο Χατζηστάμου μπήκε από δεξιά αλλά δεν σούταρε και προτίμησε να γυρίσει, εκεί που ο Μπαρμπαρούσης πιεζόμενος έκανε προβολή που πέρασε άουτ. Και στο 75′ έγινε το 2-0, όταν ο Νικολόπουλος έκανε τη σέντρα, ο Σταθάτος κοντρόλαρε τη μπάλα και με σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Μιχαλάκη.

Καλύτεροι από τον Πανηλειακό οι Νικολόπουλος, Αρβανίτης, Χατζηστάμου, Νικολακόπουλος, Σταθάτος. Ο διαιτητής Καυκάς (Μεσσηνίας) προσπάθησε για το καλύτερο και πέτυχε.

 

Πανηλειακός: Κυρίτσης, Καμβύσης (46΄ Νικολακόπουλος), Σταθάτος (88΄ Μπάλλας), Μακροστέργιος, Αρβανίτης (84΄ Π. Τσίγκρηλας), Μπουτσικάκης, Χατζηστάμου, Κωνσταντακόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Αντωνόπουλος, Νικολόπουλος (81΄ Δ. Τσίγκρηλας).

Φοίβος: Μιχαλάκης, Στελλάς (76΄Μαντικός), Τερζίου, Παπασταμάτης, Νικήτας, Ορφανίδης (83΄ Μπανουσάι), Γαργάλης (78΄ Ταφάνι), Τζελάι, Πατσίλης (57΄ Καραγεωργίου), Γκινής, Λαμίν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος