FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Φιλικά με Βαρθολομιό και Σκουροχώρι

Ημερομηνία: 20-09-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com


Ο Πανηλειακός δίνει σήμερα το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι, με αντίπαλο τον Ηλειακό Βαρθολομιού, στις 5.15μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο Πύργου. Θα είναι ένας αγώνας, περισσότερο με χαρακτήρα διτέρματος (δύο 35λεπτα), κι αυτό διότι νωρίτερα οι παίκτες θα έχουν περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Θα είναι το δεύτερο φιλικό για τους «ερυθρόλευκους» μετά από αυτό στο Κατσαρού με τον Πήγασο Πρασίνου, όπου κέρδισαν 2-0. Και το προσεχές Σάββατο, θα υποδεχτούν στο Στάδιο Πύργου τον Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου.

Στα μεταγραφικά, Διοίκηση και τεχνικό τιμ βρίσκονται σε αναζήτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Αυτή είναι η θέση που επείγει και γίνονται προσπάθειες να αποκτηθεί ένας παίκτης για το κέντρο της άμυνας. Υπάρχει συμφωνία και με τον Άγγελο Φώτη, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Α.Ο. Ξενοφών και απομένει να μείνει ελεύθερος.

Κατά τα άλλα, εντός της εβδομάδας θα ενσωματωθεί ο Κακόγιαννος που είχε να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία και τέλη Σεπτεμβρίου-αρχές Οκτωβρίου θα ενσωματωθούν και οι Μπάλλας, Πρέντι που απουσιάζουν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων εκτός Ηλείας και ο Πανηλειακός θα έχει πλέον γεμίσει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot