FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Δύο επιστροφές με Πάτραι

Ημερομηνία: 01-12-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στην διάθεση του Θοδωρή Γκάτζιου οι Κασμερίδης, Λίμα

Του Κώστα Πλιάγκου

proinisports@gmail.com

O Πανηλειακός έχει αφήσει πίσω του το ματς στο Ασπρόχωμα και την ισοπαλία που ήρθε με το Διαβολίτσι στην τελευταία φάση του αγώνα (1-1) και έχει επικεντρωθεί στο παιχνίδι της Κυριακής στον Πύργο με τον ΑΠΣ Πάτραι (ώρα έναρξης 3μ.μ.). Ένα δύσκολο ματς, όπου στόχος είναι μόνο η νίκη, ώστε η ομάδα (έχει 5 βαθμούς) να παραμείνει κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας, εκεί όπου βρίσκεται η Ρόδος έχοντας το απόλυτο, τρία στα τρία, αλλά με δύο αγώνες στην έδρα της. Το Πάτραι έχει μία ισοπαλία (2-2) με τον Φοίνικα Ν. Επιδαύρου εντός την περασμένη Κυριακή,  και δύο ήττες, στην Γαστούνη (2-1) και την Ρόδο (3-1). Οι δύο ομάδες είχαν δώσει φιλικό στον Πύργο την 1η Οκτωβρίου και είχαν αναδειχτεί ισόπαλες 1-1.

Στα αγωνιστικά, οι Τρύφωνας Κασμερίδης, Κώστας Λίμα, που δεν έπαιξαν με το Διαβολίτσι, ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και είναι πλέον στην διάθεση του προπονητή Θοδωρή Γκάτζιου. Στον αντίποδα, απών θα είναι ο τιμωρημένος Δημήτρης Αρσενίδης που θα εκτίσει την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του, αλλά και ο Παναγιώτης Τσίγκρηλας που έχει τραυματιστεί στον δικέφαλο από το ματς με την Μύκονο και επίσης δεν αγωνίστηκε στην Μεσσηνία. Στα πλάνα του Θοδωρή Γκάτζιου είναι και ο 26χρονος Πορτογάλος μέσος Ρούμπεν Σίλβα, ο οποίος αγωνίστηκε για 20 λεπτά στο ματς με το Διαβολίτσι.

Η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, με το τεχνικό τιμ να επιχειρεί να τονώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών ενόψει του πολύ σημαντικού κυριακάτικου αγώνα με το Πάτραι, και θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος