FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός-Αστέρας Αμαλιάδας 5-1: Χωρίς να ιδρώσει…

Ημερομηνία: 18-03-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”84654″ img_size=”full”][vc_column_text]

Χατ-τρικ ο Μπαρμπαρούσης, που έφτασε τα 16 γκολ στον  Όμιλο

Ο Πανηλειακός νίκησε εύκολα χθες 5-1 τον Αστέρα Αμαλιάδας  στον Πύργο, στο ηλειακό ντέρμπι του 6ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Η ομάδα του Άγγελου Διγκόζη, επέστρεψε στα τρίποντα, αλλά παρέμεινε στην 7η θέση καθώς νίκησε και ο Διαγόρας Βραχνεΐκων. Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές, όπου οι ερυθρόλευκοι θα παίξουν με Παλληνιακό έξω, Παναγιάλειο μέσα, Ιάλυσο στη Ρόδο και Νίκη Τραγανού στον Πύργο και στόχος είναι η ομάδα να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται.

Ο Πανηλειακός παρατάχθηκε χθες κόντρα στη νεανική ομάδα του Αστέρα, με το νεαρό Σακελλαρίου στα γκολπόστ και βασικούς επίσης τον 16χρονο Λάμπη Μπάλλα, τον 17χρονο Πρέντι αλλά και τον Παναγιώτη Τσίγκρηλα, που πήρε και αυτός αρκετά λεπτά συμμετοχής, εωσότου τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 49΄. Αγωνίστηκαν επίσης ως αλλαγή, άλλοι δύο «μικροί», ο Βουργουντζής και ο Λούσκος, ενώ είχαμε επανεμφάνιση μετά από αρκετό καιρό του Διονύση Πλαστουργού, που σκόραρε κιόλας.

2-0 ημίχρονο

Οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη, μπήκαν από την αρχή δυνατά για να καθαρίσουν γρήγορα  το ματς και στο 3′  το πλασέ του Μπαρμπαρούση σταμάτησε στο δοκάρι . Πέντε λεπτά μετά έγινε το 1-0. Από μπαλιά του Χατζηστάμου ο Μπαρμπαρούσης με πλασέ άνοιξε το σκορ.  Στο 18′ ωραίο σουτ του Μπάλλα λίγο έξω από την περιοχή, έδιωξε επίσης ωραία σε κόρνερ ο Εσάι. Στο 20′ έγινε το 2-0  με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι  του Μπαρμπαρούση, πέναλτι που δόθηκε σε ανατροπή του ίδιου από τον Δ. Γιαννόπουλο.  Στο 26΄από ωραία προσπάθεια του Μπάλλα, ο Τσίγκρηλας έκανε σουτ που έδιωξε σε κόρνερ ο Εσάι  και στο 32′ είχαμε μια καλή επιθετική  προσπάθεια από τον Αστέρα με μπάσιμο του Καραγιάννη, που όμως κοντραρίστηκε λίγο πριν την τελική προσπάθεια.

Άλλα τέσσερα γκολ στην επανάληψη

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο  52′  έγινε το 3-0. Από εκτέλεση φάουλ του Αντωνόπουλου ο Μπαρμπαρούσης έπιασε κεφαλιά που κατέληξε στο δοκάρι και στην επιστροφή ο Χατζηστάμου σκόραρε με νέα κεφαλιά. Δύο λεπτά μετά σημειώθηκε το 4-0, με  ωραία ατομική ενέργεια και σουτ  του Μπαρμπαρούση (χατ-τρικ). Στο 62΄ και 66΄ προσπάθειες του Αστέρα με τον Ζωγόπουλου, αποσοβήθηκαν με παρεμβάσεις του Σακελλαρίου πριν δημιουργηθεί κίνδυνος για την εστία  και στο 87′ ο Πλαστουργός με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 5-0.  Στο 90′ ο Σάκκος με σουτ λίγο έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Πανηλειακός: Σακελλαρίου, Χατζηστάμου (60′ Νικολακόπουλος), Καμβύσης, Κωνσταντακόπουλος, Αρβανίτης, Μπουτσικάκης, Μπάλλας (54′ Βουργουντζής), Πρέντι, Μπαρμπαρούσης, Αντωνόπουλος (54′ Λούσκος), Π. Τσίγκρηλας (49′ λ.τρ. Πλαστουργός).

Αστέρας Αμαλιάδας: Εσάι, Σιούλας, Δ. Γιαννόπουλος, Τσακοπιάκος, Παρμάκης, Μαρκόπουλος, Ζαφειρόπουλος (54′ Ψιούρης), Ζωγόπουλος (69′ Ραμπαβίλας), Καραγιάννης, Κ. Γιαννόπουλος (72′ Βασιλακόπουλος), Ζωγάκης (78′ Σάκκος).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot