FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Από σήμερα η λαχειοφόρος με έπαθλο ένα KEEWAY TARGET 125i

Ημερομηνία: 24-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ξεκινά σήμερα και θα συνεχιστεί για το επόμενο διάστημα η λαχειοφόρος αγορά που διοργανώνει ο Πανηλειακός με μεγάλο έπαθλο ένα μηχανάκι Keeway Target 125i.

Το Keeway Target 125i είναι ένα πολύ φιλικό στη χρήση παπί, με στοιχεία που το κάνουν άριστο για παρατεταμένη, καθημερινή, σκληρή χρήση. Ξεκάθαρα μέσο μεταφοράς για ανθρώπους που ξέρουν τι θέλουν από ένα παπί, το Target έρχεται πλέον σαν μοντέλο Euro4 διαθέτοντας ψεκασμό στην τροφοδοσία, δισκόφρενα μπροστά και πίσω με σύστημα CBS, τον γνωστό τεράστιο (για παπί) αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα και ανανεωμένη, φρεσκαρισμένη εμφάνιση.

Η τιμή του λαχνού ανέρχεται στη συμβολική τιμή του 1 ευρώ.

Λαχνοί θα διατίθενται και στο σημερινό αγώνα τόσο στα εκδοτήρια του γηπέδου όσο και κατά την διάρκεια της αναμέτρησης από υπαλλήλους του εμπορικού τμήματος της ομάδας μας. Τις επόμενες μέρες λαχνοί θα διατίθενται μέσω του Υπεύθυνου του Εμπορικού τμήματος του Πανηλειακού, Αντώνη Κανελλόπουλου (τηλ. επικ.: 6972 675 032), καθώς και από μέλη της ερυθρόλευκης Διοίκησης.

Τέλος, η Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για πολλοστή φορά τον κ. Ανδρέα Νικολακόπουλο και την εταιρεία Dedalos Security για την πολύτιμη προσφορά και την βοήθειά τους στην υλοποίηση των ιδεών και των ενεργειών που προσπαθεί να πραγματοποιήσει κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία του ιστορικού συλλόγου της πόλης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος