FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Αντίδραση με Πανμοβριακό-Φαβορί ο Στάικος-Με Λούσκο την Κυριακή

Ημερομηνία: 09-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”75210″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Πανηλειακός υποδέχεται την Κυριακή τον Πανμοβριακό και ψάχνει αντίδραση μετά την ήττα στα Βραχνέικα. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να επιστρέψουν στα επιτυχή αποτελέσματα και να μπουν ξανά στη διεκδίκηση της δεύτερης έστω θέσης, που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου και κόντρα στον Πανμοβριακό θέλουν να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους. Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και η ανακοίνωση του συλλόγου χθες, που έχει τίτλο «Μόνη λύση η … αντίδραση». Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Πανηλειακός έχασε αρκετούς βαθμούς μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα από δικά του λάθη και αυτό τον έχει φέρει στην μέση της βαθμολογίας.

Λάθη έχουν γίνει από όλους αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δεν είναι όμως η ώρα για κριτική αλλά ώρα για αντίδραση. Αντίδραση που περιμένουν όλοι να βγάλουν οι παίκτες του Πανηλειακού που φορούν αυτή τη βαριά φανέλα. Με νίκη την Κυριακή η ομάδα κάνει restart και συνεχίζουμε! Την Κυριακή την νίκη την παίρνει ο κόσμος και οι παίκτες μας! Κανένας άλλος!!! Ο Πανηλειακός μας θέλει δίπλα του περισσότερο από ποτέ και απέναντι στον Πανμοβριακό δεν θα λείπει κανείς».

Φαβορί ο Στάικος- «Όχι» από Σέμο

Στο θέμα του προπονητή, ο Θανάσης Στάικος φαντάζει ως φαβορί αυτή τη στιγμή. Ο 38χρονος προπονητής αποχώρησε από την Ερμιονίδα πριν δέκα μέρες, ενώ έγινε γνωστός από την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής καθώς για 7 χρόνια ήταν παίκτης της Ερμιονίδας και τη σεζόν 2016-2017 είχε τεθεί αντίπαλος των ηλειακών ομάδων της Γ΄ Εθνικής.

Ένας από τους προπονητές στον οποίο έκανε κρούση ο Πανηλειακός είναι ο Λάζαρος Σέμος, ο πρώην τεχνικός του Αστέρα, που είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις το διάστημα που είχε περάσει από τον Αστέρα τη σεζόν 2016-2017. Ο 43χρονος προπονητής δεν μπορεί να αφήσει τα Γιάννενα για να έρθει στον Πύργο, λόγω του ότι διαθέτει τις επιτυχημένες  Ακαδημίες «Tigers Ιωάννινα Football College», στις οποίες είναι και προπονητής. Επιπλέον, έγινε πρόσφατα για δεύτερη φορά πατέρας και οι οικογενειακές υποχρεώσεις είναι πλέον επιβαρυμένες. Όπως  μας τόνισε, τον τιμά ιδιαίτερα η πρόταση του Πανηλειακού και υπό άλλες συνθήκες, θα ήταν απόλυτα θετικός να δουλέψει στον ιστορικό σύλλογο του Πύργου.  Όπως όλα δείχνουν, την ομάδα την Κυριακή θα κοουτσάρει ο Κώστας Λούσκος και από τη Δευτέρα θα αναλάβει ο νέος τεχνικός, ο οποίος θα κλείσει εντός του Σαββατοκύριακου.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot