FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Ανακοίνωσε την παραμονή Τσαγκάρη

Ημερομηνία: 10-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”117161″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Πανηλειακός επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ μας και ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τον 33χρονο επιθετικό Παναγιώτη Τσαγκάρη. Ο Τσαγκάρης ήρθε στον Πανηλειακό στο δεύτερο μισό της προηγούμενης σεζόν και θα συνεχίσει στους ερυθρόλευκους ενισχύοντας πολύ τη γραμμή κρούσης.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον 33χρονο (γεν. 10/10/1986) ποδοσφαιριστή της ομάδας, Παναγιώτη Τσαγκάρη.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής συμφώνησε να παραμείνει στην ομάδα μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την προσπάθεια για άμεση επάνοδο στις εθνικές κατηγορίες.

Ο Πυργιώτης μεσοεπιθετικός, ο οποίος επέστρεψε στον Πανηλειακό τον Δεκέμβριο του 2019, αποτέλεσε βασικότατο στέλεχος της ομάδας στο β΄ γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής προλαβαίνοντας να αγωνιστεί συνολικά σε 11 αναμετρήσεις.

Η Διοίκηση της ομάδας εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot