FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Ανακοίνωσε το νέο Δ.Σ.

Ημερομηνία: 01-11-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”20510″ img_size=”full”][vc_column_text]Ο Πανηλειακός ανακοίνωσε αργά το βράδυ της Πέμπτης το νέο του Δ.Σ., όπου πρόεδρος παραμένει ο Χρήστος Χίτος, ενώ αντιπρόεδρος πλέον είναι ο Μιχάλης Νικολούλιας.
Η ανακοίνωση του Πανηλειακού

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός, έπειτα από εσωτερικές διεργασίες που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες μέρες, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη νέα διοικητική σύνθεση της ομάδας, καθώς και την αναλυτική σύνθεση των οργανωτικών επιτροπών για την αγωνιστική περίοδο 2019/2020.

Αναλυτικά, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανηλειακού απαρτίζεται από:

Πρόεδρος: Χρήστος Χίτος

Αντιπρόεδρος: Μιχάλης Νικολούλιας

Γραμματέας: Δημήτρης Τσαντίλης

Μέλος: Αντώνης Κανελλόπουλος

Μέλος: Σοφία Κατσιροπούλου

Επιπροσθέτως, οι οργανωτικές επιτροπές της ομάδας μας για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο αποτελούνται από:

Οικονομική Επιτροπή: Μιχάλης Νικολούλιας, Σοφία Κατσιροπούλου, Παναγιώτης Παναγούτσος

Υπεύθυνος Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων: Παναγιώτης Παναγούτσος (παράλληλα με την εκτέλεση των καθηκόντων του ως Γενικός Αρχηγός)

Εμπορικό / Διαφημιστικό Τμήμα: Αντώνης Κανελλόπουλος, Νίκη Αποστολοπούλου, Τόνια Νοδάρου

Ο Α.Ο. Πανηλειακός αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους κ. Χρήστο Χίτο και κ. Δημήτρη Τσαντίλη για την πολυετή και πολυεπίπεδη προσφορά τους στον ιστορικό σύλλογο της πόλης μας.

Παράλληλα, η Διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά τον ακούραστο εργάτη και βασικό συνεργάτη του αγωνιστικού τμήματος της ομάδας, Γιώργο Μώρο, για τις συνεχείς και πολύπλευρες υπηρεσίες που προσέφερε και συνεχίζει να προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στον Πανηλειακό όντας αρωγός σε κάθε προσπάθεια που συντελείται για την ομάδα της πόλης μας.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ανδρέα Νικολακόπουλο και την εταιρεία Dedalos Security για τις πολύτιμες υπηρεσίες και την αρωγή που προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα μας».[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot