FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Ανακοίνωσε Καράμπελα, συνεχίζει ο Ρούνης

Ημερομηνία: 02-08-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός δυνάμωσε επιθετικά καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του 25χρονου πρώτου σκόρερ της περσινής Α1, Νίκου Καράμπελα, για τον οποίο γράψαμε το πρωί, και την ανανέωση της συνεργασίας με τον 20χρονο ταλαντούχο μεσοεπιθετικό Ανδρέα Ρουνη.

Η ομάδα των Τρυφωνόπουλου-Θεοδωρακόπουλου, λοιπόν, είναι ήδη σχεδόν πλήρης σε όλες τις θέσεις και με τις σπουδαίες μεταγραφές που έχουν γίνει και τις 2-3 κινήσεις που θα γίνουν ακόμα, αποτελεί το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο και την επιστροφή στη Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση για τον Καράμπελα

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον 25χρονο (γεν. 5/1/1995) ποδοσφαιριστή Νίκο Καράμπελα.

Ο ικανότατος Ηλείος σκόρερ, ο οποίος έχει αναδειχθεί μέσα από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Αμαλιάδας, συμφώνησε με την Διοίκηση του Συλλόγου ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανηλειακό, ενισχύοντας με την αξία και την ευχέρειά του στο σκοράρισμα την προσπάθεια της ομάδας μας για άμεση επιστροφή στις εθνικές κατηγορίες.

Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο, ο 25χρονος επιθετικός αγωνίστηκε στον Αίαντα Γαστούνης πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1′ Ε.Π.Σ. Ηλείας και την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία, ενώ παράλληλα αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 21 γκολ σε 19 αγώνες. Συνολικά στον ενάμιση χρόνο που φόρεσε την φανέλα του Αίαντα, ο ικανότατος ποδοσφαιριστής κατέγραψε 31 συμμετοχές και σημείωσε 24 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις. Στο παρελθόν, έχει αγωνιστεί επίσης σε Ηλειακό Βαρθολομιού, Ολυμπιακό Σαβαλίων, Α.Ο. Χαβαρίου και Νίκη Τραγανού.

Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Νίκο στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία, πρόοδο και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα.»

Η ανακοίνωση για τον Ρούνη

«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον 20χρονο (γεν. 13/10/2000) ποδοσφαιριστή της ομάδας, Ανδρέα Ρούνη.

Ο ταλαντούχος Ηλείος μεσοεπιθετικός συμφώνησε με την Διοίκηση του Συλλόγου, ώστε να παραμείνει στον Πανηλειακό και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενισχύοντας έτσι την προσπάθεια της ομάδας μας για άμεση επάνοδο στη Γ’ Εθνική.

Ο Ανδρέας ήρθε στον Πύργο τον Οκτώβριο του 2019 από την ομάδα Κ-20 του Ατρομήτου και αφότου ξεπέρασε ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε, πρόλαβε να καταγράψει με την φανέλα του Πανηλειακού 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Η Διοίκηση της ομάδας εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία, πρόοδο και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος