FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Ανακοίνωσε και Ρουιζίνιο

Ημερομηνία: 17-01-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός ανακοίνωσε και την μεταγραφή του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού Ρουιζίνιο, που αποτελεί το έκτο μεταγραφικό απόκτημα κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Η ανακοίνωση για Ρουιζίνιο:
«Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την συμφωνία με τον 31χρονο (γεν. 25/7/1991) ποδοσφαιριστή, Rui Miguel Pereira da Silva (Ruizinho), ενόψει της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Ο γεννηθείς στο Σάο Ζοάο (São João) της Μαδέιρα Πορτογάλος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα μέσα από τα τμήματα υποδομής της Sanjoanense, προτού μεταπηδήσει στην Ακαδημία της F.C. Porto εντασσόμενος στην Ομάδα Κ-15. Εν συνεχεία εντάχθηκε στην Ομάδα Κ-17 της Feirense, για να επιστρέψει εκ νέου το 2008 στην F.C. Porto και να αγωνιστεί στην Ομάδα Κ-19 των Δράκων. Την επόμενη σεζόν ο ικανότατος επιτελικός χαφ επέστρεψε και πάλι στη Feirense αγωνιζόμενος στην Ομάδα Κ-19, ενώ το καλοκαίρι του 2010 μετακινήθηκε στη Lusitânia de Lourosa αγωνιζόμενος για πρώτη φορά σε επίπεδο ανδρών στη III Divisão Série C (Δ’ Πορτογαλίας). Ακολούθως αγωνίστηκε κατά σειρά σε Bustelo (Δ’ Πορτογαλίας), Milheiroense (Α’ Κατηγορία της περιφέρειας του Αβέιρο), Sanjoanense (Γ’ Πορτογαλίας), Guadalupe (Α’ Κατηγορία της περιφέρειας των Αζόρες), Minas Argozelo (Γ’ Πορτογαλίας), Lusitano (Γ’ Πορτογαλίας), Anadia (Γ’ Πορτογαλίας), Oliveirense (Γ’ Πορτογαλίας) και Montalegre (Γ’ Πορτογαλίας), καταγράφοντας συνολικά 121 συμμετοχές και 4 γκολ σε έξι χρόνια παρουσίας στο πρωτάθλημα της τρίτης τη τάξει κατηγορίας του πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Το καλοκαίρι του 2020 ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη χώρα μας με τη φανέλα της Α.Ε. Νεάπολης, την οποία πρόλαβε να φορέσει μόλις 3 φορές πριν την προσωρινή διακοπή του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής εξαιτίας της πανδημίας Covid-19, ενώ μετά την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων μετακινήθηκε στον Εθνικό Σκουλικάδου καταγράφοντας 5 συμμετοχές με ένα γκολ και βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα της Ζακύνθου στην επίτευξη της παραμονής της στην τρίτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το περασμένο καλοκαίρι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας μετακόμισε στην Κέρκυρα προλαβαίνοντας να αγωνιστεί 9 φορές με τη φανέλα του Ο.Φ. Αγίου Ματθαίου στον 2ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής, προτού αποχωρήσει τον Φεβρουάριο του 2022 για να ενταχθεί στον Α.Σ. Σαντορίνης, με τον οποίο πραγματοποίησε ακόμα 9 συμμετοχές στον 5ο Όμιλο.

Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Ruizinho στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή υγεία, χαρές και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος